Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо да си почнам со Јунајтед значи од старт, т.е. почнав веќе една со Вест Хем, ама поарно со подобар/побогат тим да ја научам играта. :))

Има да им се доделат задачи на сите вработени во клубот нели? Да не се замарам и со тренинзи, мерчендајз, цени на билети и слични работи. xD
Почни со најбогатиот шо ќе го најдеш. И не очекувај да ја научиш целосно некад. И ја уште откривам нови работи, а со години ја играм.

И ако кажеш уште еднаш дека Фифа Менаџер била боље, ќе се борам до крај да те банираат. Од форум.

И не прашувај многу ситници, освен нешто што ти е пребитно. Може книга за играва да се напише и пак све да не биде опфатено, такада сам ќе мора да научиш.

Почни со најбогатиот шо ќе го најдеш. И не очекувај да ја научиш целосно некад. И ја уште откривам нови работи, а со години ја играм.

И ако кажеш уште еднаш дека Фифа Менаџер била боље, ќе се борам до крај да те банираат. Од форум.

И не прашувај многу ситници, освен нешто што ти е пребитно. Може книга за играва да се напише и пак све да не биде опфатено, такада сам ќе мора да научиш.
Oкеј моментално пребитно ми е да знам дали може да си почнам сеа на мира со Јунајтед и утре/задутре да средам за фаците на игрчите и амблемите на екипите со што ќе се поправат на истиот сејв. Или нема да важи таму, туку ќе треба одново да почнувам за да бидат океј? :D

Oкеј моментално пребитно ми е да знам дали може да си почнам сеа на мира со Јунајтед и утре/задутре да средам за фаците на игрчите и амблемите на екипите со што ќе се поправат на истиот сејв. Или нема да важи таму, туку ќе треба одново да почнувам за да бидат океј? :D
Можеш да си почнеш и кога било да средиш другото.

Ама уште отсеа ме фаќа глава коа ќе треба да ти објаснувам како да средиш фаците. Се надевам некој друг ќе се нафати.

Можеш да си почнеш и кога било да средиш другото.

Ама уште отсеа ме фаќа глава коа ќе треба да ти објаснувам како да средиш фаците. Се надевам некој друг ќе се нафати.
Затоа некој направил видеа на јутјуб, ваљда ќе бидат од корист. :D

Фала у секој случај, да одам да видам дали ќе се снајдам сега. xD

Шо е бе ова, пуштам понуда за Гинтер на Дортмунд ми враќаат контра понуда 317 милиони евра. :pos: За Саул нудам 35, малку им се, после недела дена оди во Арсенал за 14. :facepalm:

За Маркињос ми бараа 117 милиони, итн, итн... xD

Шо е бе ова, пуштам понуда за Гинтер на Дортмунд ми враќаат контра понуда 317 милиони евра. :pos: За Саул нудам 35, малку им се, после недела дена оди во Арсенал за 14. :facepalm:

Инфлацијата е претерана на оваа верзија, мислам дека последна со нормални цени беше ФМ 2012 :D Сакаат вака да ти кажат клубовите дека не ти го даваат тебе :D

Затоа ќе си ги земеш Драговиќ од Динамо Киев и Нкулу од Марсеј за џепарац.

Затоа ќе си го земеш Mammana од Ривер за 7-8 милиони и ќе си свиркаш.
Затоа ќе си го земеш Живковиќ од Партизан за 1.5 милиони и ќе си свиркаш.

Ете го МКдев вчера објавил нова верзија на последниот пач

Пу да му ебам гз мајчин, а ја 16.2 вчера ја симнав пак. :D

@bodybuilder ti sledis ova so krakovive, go sredija li ova konecno ili ne, ne mozam info da najdam na netov.

@bodybuilder ti sledis ova so krakovive, go sredija li ova konecno ili ne, ne mozam info da najdam na netov.

Се жалат многу луѓе дека не работи пак има проблем со трансферите...ама и да има јас не издржав си ја купив на попуст бидејки пиратската е неигрива и со багови.

Инфлацијата е претерана на оваа верзија, мислам дека последна со нормални цени беше ФМ 2012 :D Сакаат вака да ти кажат клубовите дека не ти го даваат тебе :D

Затоа ќе си ги земеш Драговиќ од Динамо Киев и Нкулу од Марсеј за џепарац.
Да ве прашам за трансфер листа и free agents, никаде неможам да најдам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom