Soccer Manager (Kajgana Europa League)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Колку да е буџетот? (мил)

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
2-2 против Милан, Манџукич требаше 10 да ми даде. :D

Отчет за сработеното на струниот штаб на Баер 04 ЛеверГузен:
- Прво место после изминати 5 кола
- Идеме на 5 победи во следните 5 кола

#Остваруваме #ЗаПодобарБаер #НикојКакоB04

ПАТО МУ ДОНЕСЕ НОВА ПОБЕДА НА ЊУКАСЛ

Alexandre-Pato-20.jpg

Њукасл успеа да дојде до втора победа по ред во лигата, на гостувањето кај Вест Хем. Со првата шанса на натпреварот, во осмата минута, Алекс Тешеира му донесе водство на Њукасл. Пет минути подоцна, Пајет го изедначи резултатот. Во 27мата минута гостите имаа и пенал, но Лампард не успеа да му донесе предност на својот тим. Но, шест минути подоцна, Туре со одлична топка од средината на теренот го пронајде Пато кој шутираше од прва и погоди за 2-1 за Њукасл. Во второто полувреме гостите имаа уште неколку шанси, но резултатот остана непроменет, со што Пато две недели по ред му донесе победа на менаџерот Донев, и ја оправда неговата доверба.

Њукасл е во серија од три победи во сите натпреварувања, и се искачи на горниот дел од табелата во лигата, после слабиот старт. Донев после натпреварот изјави дека треба да очекуваме уште повеќе од неговиот тим.

Отчет за сработеното на струниот штаб на Баер 04 ЛеверГузен:
- Прво место после изминати 5 кола
- Идеме на 5 победи во следните 5 кола

#Остваруваме #ЗаПодобарБаер #НикојКакоB04
Абе ке се отрујам што немам шпиц напред кој да ми игра се инвалиди .. 10 шанси имаа никој не даде гол ебате тоа децата на Пандев :(

Абе ке се отрујам што немам шпиц напред кој да ми игра се инвалиди .. 10 шанси имаа никој не даде гол ебате тоа децата на Пандев :(
И ја тоа приметив. Ретко кој имал толку шутеви у гол против мене. Увек ги држев испод 3.

Па брат кој курац си давал 8м за факинг нтеп ...

Па брат кој курац си давал 8м за факинг нтеп ...
Е зашто де зашто, да му ебем матер ете зашто хахахахха ...
Шала на страна ни ја не знам зошто го платив толку тогаш турбулентни денови на трансфер период плус во сред колоквиумска го видов океј рејтинг го земав, немав време друго да барам а неколку шпица пред нос ми собраа другиве и ајт на здравје.

Sent from my HTC Desire 610 using Tapatalk

Е зашто де зашто, да му ебем матер ете зашто хахахахха ...
Шала на страна ни ја не знам зошто го платив толку тогаш турбулентни денови на трансфер период плус во сред колоквиумска го видов океј рејтинг го земав, немав време друго да барам а неколку шпица пред нос ми собраа другиве и ајт на здравје.

Земај го Џеко одма !

Не сум задоволен во World со него што знам а и слаб сум на пари.

Џонас од Бенфика земи го, го имам во ПСЖ и доста добро играт.

Мајстор за нерешено станав..[DOUBLEPOST=1459106382][/DOUBLEPOST]Галатасарај има само 3 бода у лигава...и тоа извадени од мечот со мене....после тоа ја пораз немав....а бе ајде... :ROFLMAO:
После првата победа против тебе 0-2 сите утакмици ми се порази и тоа 1-2 или 2-1.
И најбитно Муслера е 8ца на секоја утакмица :facepalm:

Џонас од Бенфика земи го, го имам во ПСЖ и доста добро играт.
За Џонас треба малце поише ќеш да фрли ако сака да го има во своите редови :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom