UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Ја мислам секоја соблекувална мириса на исто- на пот, ама од кај знам, не сум бил у германска
Се гледа оти не си тренирал фудбал, прашај го @Џонтра Волта како смрди на чорапи низ соблекувалните. :D

Какви двојни стандарди. Катанаџото на Мурињо- еј копиле, пичкарски пристап, не може вака, нефер. Алегри истото го прави условно кажано и бог на тактиката и најјак на својата позиција е одма. Вакви тактики и пичкарски излагања на терен СЕКОГАШ треба да завршуваат вака,како и што било во поголем број на случаите.
Баш ме интересира ти да беше тренер денес на Јуве без Маркизио, Киелини, Дибала како ќе изиграше напаѓачки? Видовме што се случи скроз напаѓачки последните 15 минути кога ќе се отвориш против било кој тим кој имам залет.

Kоман е класичен speed merchant значи неможам да разберам како во Германија не го научија, во Серија А беше 3тата уктамица откриен, бега на десно за да нафрли цело време или да шутни нон стоп. :)

Изгледа од многу добро што го имавте простудирано вие во Италија, затоа вас ви даде гол со дриблинг в лево. :D

Промашај на тактиката, чист. Затворањето и бранење резултат после 60 минута си го направи своето. Баерн од тогаш си ја зеде контролата и јасно ми беше дека ќе се оди на продолженија. Искрено сакав Јувентус да победи и многу лесно можеше да го стори тоа ако ги реализираа прекрасните шанси, но фудбалот е тој, не даваш ти даваат најчесто. Да не го направеа италијанското педерското, и да продолжеа да си фураат филмот со офанзивна игра, кур што ќе одеше Баерн понатаму. Али тоа е што е. Одличен тим се и Баерн, макар што нивнава игра прави да бидам скептик дека годинава се созреании дека можат да се носат со една Барселона пример. Уште послаби ми се гледаат од лани.......

Сосема заслужено одат понатаму. Гледавме прекрасен фудбал, вистинско уживање.

Криво ми е за Јуве, му ебам тоа Инзаги..Милер де, од колку гомна ги има извадено типов Баерн и они не се свесни.
Зборите Пеп меп, сеа коа ќе отиде у Англија има да го јаде од екипи ко Лестер и Евертон...
За овие две екипи не знам, ама Вест Хем и Стоук има да го убијат ако продолжи вака. Овие две екипи играат исклучливо како Јуве што играше денес и обожаваат да играат против екипи кои имаат посед.

Изгледа од многу добро што го имавте простудирано вие во Италија, затоа вас ви даде гол со дриблинг в лево. :D
Избега чоекот шо да му прајш, не е просек играч па да неможи да се снајди. Млад е има време да се прилагоди и да научи нешто плус :)

Kоман е класичен speed merchant значи неможам да разберам како во Германија не го научија, во Серија А беше 3тата уктамица откриен, бега на десно за да нафрли цело време или да шутни нон стоп. :)

да али не зезај се глеа има техника за разлика од обичните тркачи, знае да нафрли знае да шутне има техника башка 19 години има има многу простор за напредок и тешко е на 19 години да играш толку важна утаккмица каде што противничлиот тим се брани со по 2ца на крило. Таму коа имаше 1на1 со евра одма му избега и влезе во 16тник

Па нормално затоа Аубамејанг ќе го земаме место Полјакот :kafence:
Ибра го заборајв, ама Агуеро и Обамејанг се зад Левандовски според мене.

Конте го заборајв, тој може да конкурира за трето место со Гвардиола. Мурињо и Клоп никако, подобро Тухел кажи го. Енрике е совршен за Барса, но тие имаат вонземаљци така да, да не го преценуваме.
Oбамејанг е прв стрелец во Бундес моментално а нели Баерн игра вансериски фудбал. :icon_mrgr:
Добар е Лева ама далеку од тоа што го претставуваат, најјак шпиц у свет, како не.

А за тренериве, нели и Баерн имаат ванземаљци а Пеп стандард го јаде на големо у ЛШ? :D

Џонтра и за Левандовски изеде гомна реално, играчина е пољакот, му треба само еден допир со топка да даде гол. :)
Значи и Икарди е во топ 3 напаѓачи моментално? Пошто и на нашиов му треба еден допир со топка да даде 2 гола. :cool::icon_lol:

да али не зезај се глеа има техника за разлика од обичните тркачи, знае да нафрли знае да шутне има техника башка 19 години има има многу простор за напредок и тешко е на 19 години да играш толку важна утаккмица каде што противничлиот тим се брани со по 2ца на крило. Таму коа имаше 1на1 со евра одма му избега и влезе во 16тнико
Прочитај што пишав погоре на @the_kop :)

Избега чоекот шо да му прајш, не е просек играч па да неможи да се снајди. Млад е има време да се прилагоди и да научи нешто плус :)

Oбамејанг е прв стрелец во Бундес моментално а нели Баерн игра вансериски фудбал. :icon_mrgr:
Добар е Лева ама далеку од тоа што го претставуваат, најјак шпиц у свет, како не.

А за тренериве, нели и Баерн имаат ванземаљци а Пеп стандард го јаде на големо у ЛШ? :D

Значи и Икарди е во топ 3 напаѓачи моментално? Пошто и на нашиов му треба еден допир со топка да даде 2 гола. :cool::icon_lol:
Икарди не сум го гледам од 2013. :P

Не знам како не сфаќате дека не е промашај на тактика, аман веќе. Јувентус играше пресинг игра и на брзи контри, до 70та минута. Со оглед на тоа дека беа десеткувани и трчаа за два тима се преморија и се повлекоа, ниту еден играч, ниту еден тим освен оние роботи на Симеоне неможат да трчат 90 минути без да застанат.
Јувентус беше тактички супериорен, Јувентус дур не падна кондиционо беше тој што имаше игра и знаеше што прави на терен, во апсолутна контрола. И ова затварање на Јувентус не е нималце слично како дефанзивата на Мурињо, да беше он, Јуве ќе се бранеше уште од почеток, Јувентус додека ги држеа нозете играа свој фудбал, машки.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom