UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Џабе брат џабе... да го ебам јас срцето кога ги имаш во раце и не го користиш тоа. На крај Баерн ќе се бори за ЛШ, вие ќе се потешите наредните 2 дена дека сте играле со срце, ама кога и да ви текне како го изедовте последните 15 минути од 2 шута кон голот секогаш ќе ви биде мака. :)
Ako, ke mi se napuni srceto naredna godina koa ke propadnat bez pep...

Утакмицава многу слична на Реал-Атлетико.

Одлична игра на Јуве секоја чест ама пресингот ептен ги умори се виде после 60 веќе почнаа да паѓаат али пак добро се бранеа башка кај баерн повторно незнае кој кај тера еднаш Коста средина еднаш лево го глеаш.

Иако помина Баерн неможам а да бидам песимист за во ЛШ едноставно ми изглеа ко Пеп да го држи тимот назад според играчите што ги има ги лимитира со неговиот инат очигледно имаат инструкции и Ноер и бековите под никој случај да не рогаат напред глеаш 5 играчи на Јуве во половина на Баерн они си подаваат некои рискантни пасови и губат 50% од топките ова веќе 3та година по ред се дешава баерн прима слични голови цело време а Пеп си тера по истото. Мислам Лева беше ѕвер во Дортмунд какви топки високи смируваше отвараше контри и простор со прв допир тука мора бековите прво да го издрват ја разбирам да се подаваш коа има 1,2ца играчи на Јуве па отвараш игра али коа има дури 5,6 играчи да држиш така топка нема смисла.

Алаба незнаеше што играше прво шпиц или така нешто ја изгуби топката чист гол ради него и 100 души никој незнае да напраи фаул над Мората за жолт да спречат контра го глеаат како поминува покрај нив. Бенатиа мизерија жива.

Коман очигледно го научилле на тренинг играчиве на Јуве цело време бега на десно му ја земаа 4,5 пати али на крај ги заеба дечкото е одличен талент има 19 години има простор за многу напредок сите елементи за ѕверско крило ги има. Видал одличен во 6,7 наврати какви топки скрати посебно тој за вториот гол коа му ја подаде на Коман

Ибра за мене секад би бил пред Левандовски и би го бирал во тим искрено. Агуеро искрено би го бирал затоа што преферирам такви шпицој да знат со топка да играт.

Просекот од тренер ќе ја заебеше работата за малку. Како и да поминавме , сега некој полесен противник не е на одмет. И честитки до Јуве за добрата игра.

Koи педерчиња сте тука, ме тагирате, јадете гомна, а после коа го исцицавте сите - Признај дека немаше крв во себе. Кој ве ебе бе, пушете го сите гомнојадачи.

Ајде сега да ги чуеме муабетите како Гвардиола е богот на фудбалот и изумител на тренерскиот занает. 120 + 90 од прошлиот меч да имаш иста игра, едно исто кружење и форсирање центаршутеви, браво генијалецу. Ама тоа е, кога ќе те сака среќа и кога ќе ти се погодат околности ќе ти помине екипата.
За мене Јувентус е победник вечерва, со какво срце и дисциплини играа, Џиџи Буфон е играчиште, како сами ги мотивираше и како ги раковедеше играчиве на Јувентус на терен е за респект. Многу ми е криво што во 70 минута колабираа на терен и буквално се повелкоа.
Едно сум сигурен, ако овој Баерн се паде против Барселона ќе падне голеада.

Џонтра и за Левандовски изеде гомна реално, играчина е пољакот, му треба само еден допир со топка да даде гол. :)

Утакмицава многу слична на Реал-Атлетико.

Одлична игра на Јуве секоја чест ама пресингот ептен ги умори се виде после 60 веќе почнаа да паѓаат али пак добро се бранеа башка кај баерн повторно незнае кој кај тера еднаш Коста средина еднаш лево го глеаш.

Иако помина Баерн неможам а да бидам песимист за во ЛШ едноставно ми изглеа ко Пеп да го држи тимот назад според играчите што ги има ги лимитира со неговиот инат очигледно имаат инструкции и Ноер и бековите под никој случај да не рогаат напред глеаш 5 играчи на Јуве во половина на Баерн они си подаваат некои рискантни пасови и губат 50% од топките ова веќе 3та година по ред се дешава баерн прима слични голови цело време а Пеп си тера по истото. Мислам Лева беше ѕвер во Дортмунд какви топки високи смируваше отвараше контри и простор со прв допир тука мора бековите прво да го издрват ја разбирам да се подаваш коа има 1,2ца играчи на Јуве па отвараш игра али коа има дури 5,6 играчи да држиш така топка нема смисла.

Алаба незнаеше што играше прво шпиц или така нешто ја изгуби топката чист гол ради него и 100 души никој незнае да напраи фаул над Мората за жолт да спречат контра го глеаат како поминува покрај нив. Бенатиа мизерија жива.

Коман очигледно го научилле на тренинг играчиве на Јуве цело време бега на десно му ја земаа 4,5 пати али на крај ги заеба дечкото е одличен талент има 19 години има простор за многу напредок сите елементи за ѕверско крило ги има. Видал одличен во 6,7 наврати какви топки скрати посебно тој за вториот гол коа му ја подаде на Коман
Kоман е класичен speed merchant значи неможам да разберам како во Германија не го научија, во Серија А беше 3тата уктамица откриен, бега на десно за да нафрли цело време или да шутни нон стоп. :)

Какви двојни стандарди. Катанаџото на Мурињо- еј копиле, пичкарски пристап, не може вака, нефер. Алегри истото го прави условно кажано и бог на тактиката и најјак на својата позиција е одма. Вакви тактики и пичкарски излагања на терен СЕКОГАШ треба да завршуваат вака,како и што било во поголем број на случаите.

Капак на се, Захариевски: ,,Во Германија, соблекувалните мирисаат на германски менталитет".

Царе.

Ја мислам секоја соблекувална мириса на исто- на пот, ама од кај знам, не сум бил у германска

Ako, ke mi se napuni srceto naredna godina koa ke propadnat bez pep...
Баш напротив, без него има да се подобри. Да ебем тоа просекот од тренер што е.Секоја година исто е , првата посериозна екипа во ЛШ и одма е надигран.

Koи педерчиња сте тука, ме тагирате, јадете гомна, а после коа го исцицавте сите - Признај дека немаше крв во себе. Кој ве ебе бе, пушете го сите гомнојадачи.
А ти па непдер кај си на полувреме, се криеше во некој шпајз и му го пушеше на Гвардиола? Како не ти е срам да влезеш вака бе со клизачи кога првин ти како некоја педерлана у дискотека се криеше у веце на полувреме дур го примаше како Лиса Анн, ај молим те.

Учиме од тебе вакви машки потези, криење, гомна јадење па пак криење. Шчо да прајш :toe: оди избриши си го газот сега 90 минути смрзнато кај да е ќе пушти ќе се размачка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom