UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
ЦРВЕН ЗА ВИДАЛ? Ме заебаваш, така? Тој старт едвај за жолт беше. Кој 50-50 фаули? Еден тон такви фаули имаше во цела утакмица и имаше такви кои беа судени за Јуве. Јуве си е самиот крив со кукавичкиот пристап и промашните шанси. Заради тоа и заради ништо друго испаднаа.
Старт со отворрна копачка врз квадрадо, пропратено со такво понашање... Не ме заебавај, мислам дека Чакир без да трепнеше ке го испрстеше на туширање, како што кажа за фаулите 50-50 сите во корист на баерн, кој што момците не ги обвинувам си искористија све што можеа од судијата

Врти сукај утакмицава ако ја разгледате убаво ќе видите дека е наместена апла....
Нема веќе спорт се е бизнис.А Баерн далеку била од јака екипа.Резултатот сам кажува се
Корка Вајсмилер.

Кај бе судиите ве ебаа, нормални ли сте?
Судијата ли е крив што Евра си игра кур у 90 и што Алегри праи катастрофа замини.

Алегри имаше избор на замени како ти на пички у маракана на метал.Ако си улетал по грешка тогаш знаеш за што зборам

Криво ми е за Јуве, му ебам тоа Инзаги..Милер де, од колку гомна ги има извадено типов Баерн и они не се свесни.
Зборите Пеп меп, сеа коа ќе отиде у Англија има да го јаде од екипи ко Лестер и Евертон...

ЦРВЕН ЗА ВИДАЛ?

Ме заебаваш, така? Тој старт едвај за жолт беше. Кој 50-50 фаули? Еден тон такви фаули имаше во цела утакмица и имаше такви кои беа судени за Јуве. Јуве си е самиот крив со кукавичкиот пристап и промашните шанси. Заради тоа и заради ништо друго испаднаа.
Се гледа дека не си запознаен со ситуацијата во Јуве и повредите на фудбалерите.
Не знам за каков кукавички фудбал зборите, ЈУВЕ ОДИГРА МАЕСТРАЛЕН ДВОМЕЧ СО ЛИМИТИРАН И ДЕСЕТКУВАН ТИМ.

Па тој па Германски менталитет кога ќе го чујам, цревава ми се превртуваат. Кој бе Германци бе? Коман? Левандовски? Рибери? Коста?
Тоа бил тој менталитет хахаха
Чист сплет на околности, среќа во гз, ОШТЕТУВАЊЕ ОД СУДИИТЕ врз противникот во двата меча, и пред се ФИЗИЧКИ ПОСПРЕМНИ И ЗДРАВИ КЛУЧНИ ИГРАЧИ поткрепени со подолга клупа, за разлика од дрвата на клупата на Јуве.

Алегри не им остави свесно простор, не е луд, едноставно ТОЛКУ БЕА СИЛИТЕ (Погба ќе приумреше на терен на пример), а на крајот Јуве потфрли таму каде е најсилен, дозволија да бидат очајно поставени по нафрлувања на противниците.

Баерн е квалитативно појак тим, но на темава пред дуелот се збореше како Јуве да нема никакви шанси. Не само што Јуве одигра одлично и многу повеќе од очекуваното, туку Пеп може само да се прекрсти едно 1000 пати за среќата во гз што ја имаше во овој двомеч.

Само Барса да им падне, ништо повеќе на барам :D

Леле бе запнале со ебан план Б. Не знам стварно што подразбирате под план Б? Кажете некој тренер што има план Б и го корисит, па да знаеме за што правите муабет.
Смени цела формација на полувреме, наместо 1000 паса топката одма директно одеше на крило. Нормално дека ќе играат преку крила, не се блесави да се гурааат во средина, кај што има 10 играчи на Јувентус.
План Б бе :pos:

Не знам кој е овој специјалниов гостин на МРТ, ама стварно доста добри работи кажа.

Се гледа дека не си запознаен со ситуацијата во Јуве и повредите на фудбалерите.
Не знам за каков кукавички фудбал зборите, ЈУВЕ ОДИГРА МАЕСТРАЛЕН ДВОМЕЧ СО ЛИМИТИРАН И ДЕСЕТКУВАН ТИМ.

Па тој па Германски менталитет кога ќе го чујам, цревава ми се превртуваат. Кој бе Германци бе? Коман? Левандовски? Рибери? Коста?
Тоа бил тој менталитет хахаха
Чист сплет на околности, среќа во гз, ОШТЕТУВАЊЕ ОД СУДИИТЕ врз противникот во двата меча, и пред се ФИЗИЧКИ ПОСПРЕМНИ И ЗДРАВИ КЛУЧНИ ИГРАЧИ поткрепени со подолга клупа, за разлика од дрвата на клупата на Јуве.

Алегри не им остави свесно простор, не е луд, едноставно ТОЛКУ БЕА СИЛИТЕ (Погба ќе приумреше на терен на пример), а на крајот Јуве потфрли таму каде е најсилен, дозволија да бидат очајно поставени по нафрлувања на противниците.

Баерн е квалитативно појак тим, но на темава пред дуелот се збореше како Јуве да нема никакви шанси. Не само што Јуве одигра одлично и многу повеќе од очекуваното, туку Пеп може само да се прекрсти едно 1000 пати за среќата во гз што ја имаше во овој двомеч.

Само Барса да им падне, ништо повеќе на барам :D
:cuc:

Ибрахимовиќ секогаш ќе биде боље шпиц од Левандовски, за мене и Кун и Обамејанг се боље од Пољаков.
Лева од Борусија >> Лева од Баерн.

Иначе кај тренериве, како може Пеп да го ставаш у топ 3 моментално пред Лучо па и Анчелоти.
Ај Мурињо и Клоп на страна ќе ги тргнеме. :D

Па нормално затоа Аубамејанг ќе го земаме место Полјакот :kafence:
Ибра го заборајв, ама Агуеро и Обамејанг се зад Левандовски според мене.

Конте го заборајв, тој може да конкурира за трето место со Гвардиола. Мурињо и Клоп никако, подобро Тухел кажи го. Енрике е совршен за Барса, но тие имаат вонземаљци така да, да не го преценуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom