UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Алегри е крив тој црепот што не ја избаци топката и сакаше да издрибла на 16 ? Не ме дупи и ти.Свесно се повлекоа на 0-2 и самите беа свесни дека ќе примат гол.Не требаше да примат два.
Не ме зезај. Второ полувреме од Торино и прво од Минхен е чист пример какп треба да се игра против екипа на Пеп. Ама копитаров им ја остае цела средина и му се удри од глава.

Абе не знaм дaли тoooлку клучнa улoгa имa Кедирa, aмa ептен лoши резултaти имa Јуве без негo.
Паднаа кондициски, неколку играчи фалат плус :D
Не може со факинг Стураро да ги спречиш главните налети на Баерн.

Има време, и од Баерн не може со исто темпо да ги изиграат продолженијава. Ако ја смират малце играта од Јуве, и излезат малку понапред, може да дојдат до пенали. Само пеналите им се шанса за победа :D

Ja не знам кај сум, до тогаш тагирајте ме, шо ве ебам.

Пенали е бинго за Јуве , али се си мислам ќе им набутат уште два.

Pep nikad nema plan b, zatoa nikad nema da pred Murinjo.

Ako saka nesto Baern neka gi stavi koman i alkantara da ja ubrzaat igrata, krv im ebam mrtva.

Брат, Мурињо нема план А, а не да има план Б. :D

И како нема план Б, ја пратеше ти утакмицава? Со двете измени смени 3 формации, од пас игра во последните 20 минути премина во подиректен фудбал со долги топки и почести центаршутеви. Или во превод овој план Б (центаршутевите) му го донесоа продолженијата.

Мора Ноер вс Буфон на пенали да се гледа ;)

Да ти ебам фудбалот глупав.....најнефер игра у пм...

Kakви глупости од епски размери си истрескал :pos::pos::pos:

Утакмицава, без разлика како ќе заврши нема да докаже дека Левандовски не е напаѓачиште или пак Гвардиола не е тренериште, ниту пак дека Баѕаљи не е солиден штопер.

Срамота е милион утакмици имате изгледано е извлекувате заклучоци од 35 минути.
Ја уште лани имам пишано на форумов дека Левандовски е преценет шпиц и не е ни у топ 5 напаѓачи моментално.
Не реков дека утакмицава докажува за тактичката неспособност на Пеп а и за Барзаљи што се смеевте цел форум, еве ви го на дело денеска, колку е најјак со 35 години.

Тоа што се излетувам и трескам пред време имаш друго за цитирање, за ова си стојам на кажаното.

Не ме зезај. Второ полувреме од Торино и прво од Минхен е чист пример какп треба да се игра против екипа на Пеп. Ама копитаров им ја остае цела средина и му се удри од глава.

Знаеш колкава кондиција треба да ја играш онаа игра 2 полувремиња по ред ? Примети дека првите 10 минути од второ свесно Баерн им пушти да си поиграат уште малце да се истрчаат и после пресинг од 30 мин изедоа Јувентус ? Истото ви се деси и на вас со Атлетико во финалето.60 минути ве дробеа од сите страни за да во последните 30 ги напаѓате од сите страни и дадовте гол од прекин.И после разбирливо без душа ги дотолчивте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom