UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Овија ја ебаја во Торино, пак овије другиве чиста ја ебаја во Минхен.

Кој сеиреше и нејќе да ги трпи баварциве, банирам негов јузер некој ден за 100 денари, ограничена понуда додека не почнале продужетците, после 500 :icon_lol:
Избриши ми го акаунтов.:tapp:

Гомно едно глупаво што не знае да преќути. Евра копиле едно да ти ебам фамилијата ретардирана за кој кур јадев гомна еден саат тука. :facepalm:

Хахахахахххахахахахахаах кои клошари сте бе ало, да ве истагирам сите у шупак!!!!!
Чекај бе дечко, да не бришеш јузери после :D

Дај боже пенали да играат, само головиве дојдоа во незгодно време и паѓа и мотивација, а и кондицијата е најлошо можно ниво :D Погба кај и да е ќе поцрка на терен...

Хахахахахххахахахахахаах кои клошари сте бе ало, да ве истагирам сите у шупак!!!!!
мрш бе скри се кај шо се криеше досега.

Овај судијата вечер не авионот, собраќајка абе се најлошо ко кенеди да им ја снема

Гвардиола тактика ли брејк денс ли, што праеше

Sent from my iPhone using Tapatalk

Тоа тренериштето требаше да отиде у Динамо Загреб или Вардар, да се утепа од освајање слабо домашно првенство.
Да ти ебам тактичко лимитираниот НАЈДОБАР тренер. Како не бе. :pos:

Алегри лекции му предава по фудбал, уште да земе стапче и табла и да му покажува тука крај аут линија.
Ебате тренерот шугав красна генерација упропасти.

А и тој најдобриот шпиц у свет, неговото височество ЛеванГОЛСКИ :pos: не се приметува покрај слабиот, мртвиот, стариот и само за Јуве фанови најдобар штопер у свет. :D
Ама добро сеа ќе ме демантира у Сабота коа ќе им даде 16 гола на Алеманија Ахен.

Kakви глупости од епски размери си истрескал :pos::pos::pos:

Утакмицава, без разлика како ќе заврши нема да докаже дека Левандовски не е напаѓачиште или пак Гвардиола не е тренериште, ниту пак дека Баѕаљи не е солиден штопер.

Срамота е милион утакмици имате изгледано е извлекувате заклучоци од 35 минути.

Кој сеиреше и нејќе да ги трпи баварциве, банирам негов јузер некој ден за 100 денари, ограничена понуда додека не почнале продужетците, после 500 :icon_lol:
Баниρај ги баваρциве :ROFLMAO:

Ете го тоа повлекувањето педерско.

Моментот кога двете бивши ќе имаат тројка со најдобриот другар...

Отсекогаш сум мразел вакви екипи кои играат бункер уште од 10 минута, а уште повеќе ме нервира играч ко Мората кој ко некое црево се тегни на земја од 30та минута. Не дека Баерн заслужи продолженија, ама ми се направи ќеф, најискрено. Коста е играчиште.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom