Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
@Erich Zann ај ќе те молам реши го квизов да видиме дали стварно имаш сто и кусур години или само се праиш.
Мене ко за информација ми излезе 17, со други зборови крцкалица :pipi:

(@Zlatikevichius немој да отвараш тема за квизов)

Последно уредено:
Член од
29 јуни 2014
Мислења
25.833
Поени од реакции
42.484
Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Нема шанси да не си се смеел.
Пукнав.
што е два пати да се насмееш у еден филм од 2 саати? поголемиот дел беше кружење околу стол

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Мех
Ги бирам Форест Гамп, Роберт де Ниро, Дорис Деј и 17 ми дава, мрш. :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Кул, дупло постар од тоа што сум излегов...44, фина бројка

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
@Erich Zann ај ќе те молам реши го квизов да видиме дали стварно имаш сто и кусур години или само се праиш.
Мене ко за информација ми излезе 17, со други зборови крцкалица :pipi:

(@Zlatikevichius немој да отвараш тема за квизов)
За 10 појче од тебе :D

Инаку ептен очигледни прашањава ебаго, имаш филм од Дедо Ное, актери и актерки од времето ко ги собирал животинчињата едно по едно и отприлика то е :D И на крај наслов на филм шо го немам гледано па за инет стегнав Марс.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
За 10 појче од тебе :D

Инаку ептен очигледни прашањава ебаго, имаш филм од Дедо Ное, актери и актерки од времето ко ги собирал животинчињата едно по едно и отприлика то е :D И на крај наслов на филм шо го немам гледано па за инет стегнав Марс.
Бен Хур :ROFLMAO:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Море ебате квизот кај шо го нема Ал Пачино како понудена опција кај актерите...

W

wicked_1

Гостин
@Tegla
Во контекст на Dark City : Brazil, 1984, Equilibrium, Gattaca, сите овие се многу силни општествени сатири, по тој ред.:icon_mrgr:

Кај овие другите два, и нема некои слични филмови реално.. кај The City of Lost Children освен Delicatessen не ми текнува некој друг, fairytale fantasy платформите се доста специфична категорија, секој режисер ствара посебна атмосфера. Исто е и со City of Ember; би ти ги предложил Pan's Labyrinth, The Imaginarium of Doctor Parnassus,Tideland, Upside down итн. ама не би ти рекол дека ќе го имаш истото искуство(најверојатно голем дел од филмовиве ги имаш гледано).

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom