Кружел околу стол ко го лајкнал ова, па заборавил.@Толстој ај не се понашај ко златна рипка, глеј што си лајкнал...
Со пејсажи тема кој ќе отвара?Нека си има теми за посебни жанрови, зашто да не. Може некој го интересира само филмови за суперхерои и ќе си ја прати таа тема, ко темата за хорор филмови на пример.
Сеа беше у кино или скринер?The Big Short е одличен. Не мора да знаеш ништо од економија, оди изгледај го.
Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Карел и Кристијан Бејл (supporting role моментално да му се даде оскар) се феноменални.
Многу убаво те води филмот и ликовите страшно добро ја доловуваат приказната.
Јас одам да инвестирам во вода.
И намалуваат вредност на темава за да купат евтини акции. После ќе ги затворат одделниве теми и вредноста на "Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија" ептен ќе рипне, и нормално профит.За се направивте посебна тема и ја уништвте Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија
Не гледам скринери.Сеа беше у кино или скринер?
Од кај ги купуваш печурките?Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Од кај ги купуваш печурките?
Ја 1000 круга околу стол напраив, он...
Јок. Јас сум среќен што останав жив, а не па да се смеам.Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Нема шанси да не си се смеел.
Пукнав.
Така е. Сета среќа што се толку ретки, инаку кај ќе ни беше крајот...nema da napravat podobar film za wall street od volkot od wall street, takvi filmovi ednas u 100 godini se pravat neli @Erich Zann