Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Стварно срање идеја да се отвараат посебни теми за секој серијал на филмови/ жанр на филмови. Нели ова е генерална и се некому му пречи дискусија за суперхероји и ај ќе се отвара нова тема. Не да ме сфатите дека имам нешто против тие шо отвараат теми нови, не, ама ова е за генерална дискусија и овде нека се дискутира за се. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Нека си има теми за посебни жанрови, зашто да не. Може некој го интересира само филмови за суперхерои и ќе си ја прати таа тема, ко темата за хорор филмови на пример.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
The Big Short е одличен. Не мора да знаеш ништо од економија, оди изгледај го.
Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Карел и Кристијан Бејл (supporting role моментално да му се даде оскар) се феноменални. :cuc:
Многу убаво те води филмот и ликовите страшно добро ја доловуваат приказната.
Јас одам да инвестирам во вода.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.194
Поени од реакции
8.278
Нека си има теми за посебни жанрови, зашто да не. Може некој го интересира само филмови за суперхерои и ќе си ја прати таа тема, ко темата за хорор филмови на пример.
Со пејсажи тема кој ќе отвара?☺☺

G

grande-juve

Гостин
The Big Short е одличен. Не мора да знаеш ништо од економија, оди изгледај го.
Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Карел и Кристијан Бејл (supporting role моментално да му се даде оскар) се феноменални. :cuc:
Многу убаво те води филмот и ликовите страшно добро ја доловуваат приказната.
Јас одам да инвестирам во вода.
Сеа беше у кино или скринер?

Кумови и Добри Момци се ситна риба у контекст на мафијаштво.

Мене не ми беше одличен али дефинитивно не е лош, добричок. На моменти може делуе конфузно али само треба концентрирано да пратиш. Се е на место. Добар приказ за економската криза од коа Бејл ја намирисуе па се до крајот. И добар превод во Милениум.[DOUBLEPOST=1454450579][/DOUBLEPOST]
За се направивте посебна тема и ја уништвте Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија
И намалуваат вредност на темава за да купат евтини акции. После ќе ги затворат одделниве теми и вредноста на "Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија" ептен ќе рипне, и нормално профит.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Мене најдобар ми беше Стив Карел, не дека и останатите не беа одлични.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.736
Поени од реакции
27.727
Од кај ги купуваш печурките?

Ја 1000 круга околу стол напраив, он...
Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Нема шанси да не си се смеел.
Пукнав.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.850
Поени од реакции
36.910
Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Нема шанси да не си се смеел.
Пукнав.
Јок. Јас сум среќен што останав жив, а не па да се смеам. :confused:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841

Kajgana Shop