Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно срање идеја да се отвараат посебни теми за секој серијал на филмови/ жанр на филмови. Нели ова е генерална и се некому му пречи дискусија за суперхероји и ај ќе се отвара нова тема. Не да ме сфатите дека имам нешто против тие шо отвараат теми нови, не, ама ова е за генерална дискусија и овде нека се дискутира за се. :D

Нека си има теми за посебни жанрови, зашто да не. Може некој го интересира само филмови за суперхерои и ќе си ја прати таа тема, ко темата за хорор филмови на пример.

The Big Short е одличен. Не мора да знаеш ништо од економија, оди изгледај го.
Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Карел и Кристијан Бејл (supporting role моментално да му се даде оскар) се феноменални. :cuc:
Многу убаво те води филмот и ликовите страшно добро ја доловуваат приказната.
Јас одам да инвестирам во вода.

Нека си има теми за посебни жанрови, зашто да не. Може некој го интересира само филмови за суперхерои и ќе си ја прати таа тема, ко темата за хорор филмови на пример.

Со пејсажи тема кој ќе отвара?☺☺

The Big Short е одличен. Не мора да знаеш ништо од економија, оди изгледај го.
Минимум 3 пати ќе се дупнеш од смеење.
Карел и Кристијан Бејл (supporting role моментално да му се даде оскар) се феноменални. :cuc:
Многу убаво те води филмот и ликовите страшно добро ја доловуваат приказната.
Јас одам да инвестирам во вода.
Сеа беше у кино или скринер?

Кумови и Добри Момци се ситна риба у контекст на мафијаштво.

Мене не ми беше одличен али дефинитивно не е лош, добричок. На моменти може делуе конфузно али само треба концентрирано да пратиш. Се е на место. Добар приказ за економската криза од коа Бејл ја намирисуе па се до крајот. И добар превод во Милениум.[DOUBLEPOST=1454450579][/DOUBLEPOST]
За се направивте посебна тема и ја уништвте Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија
И намалуваат вредност на темава за да купат евтини акции. После ќе ги затворат одделниве теми и вредноста на "Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија" ептен ќе рипне, и нормално профит.

Од кај ги купуваш печурките?

Ја 1000 круга околу стол напраив, он...
Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Нема шанси да не си се смеел.
Пукнав.

Кога објаснуваше за болеста на мадето, кога го претставуваше азиецот/математичарот и уше нешо имаше.
Пукнав.
Јок. Јас сум среќен што останав жив, а не па да се смеам. :confused:

Пукнав.

што е два пати да се насмееш у еден филм од 2 саати? поголемиот дел беше кружење околу стол

Кул, дупло постар од тоа што сум излегов...44, фина бројка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom