До мене е, или стварно Thor: The Dark World е најглупавиот марвеловски филм (by far)?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До мене е, или стварно Thor: The Dark World е најглупавиот марвеловски филм (by far)?
Видов дека си им дал иста оценка на двата, затоа си мислев мене нешто да не не ми се погодил тајмингот за вториов.Ne e do tebe, I mene mi bese mnogu los. Od novive od Marvel I DC e najnikakov. Mene I kecot ne mi se dopadna.

Не се ни мачи. Дно дна е!Тор 1 е добар, Тор 2ка не ми е гледан.![]()

Enchantress working her magic![]()

Thor, Hulk и Wolverine ми се најлоши франшизи од Marvel, премногу cheesy. X-Men ми е најдобра а по неа Captain America и Iron Man. Последниот Iron Men беше фејл tbh, али Ben Kingsley имаше одличен лик.До мене е, или стварно Thor: The Dark World е најглупавиот марвеловски филм (by far)?
Да, и Wolverine беше катастрофа, ама Hulk мене ми беше забавен.Thor, Hulk и Wolverine ми се најлоши франшизи од Marvel, премногу cheesy. X-Men ми е најдобра а по неа Captain America и Iron Man. Последниот Iron Men беше фејл tbh, али Ben Kingsley имаше одличен лик.
Spiderman немам ни еден гледано, нели старите не се вметнати во Marvel Cinematic Universe? Од суперхерои, сум гледал само сите Супермени и Бетмени (DC), сите X Men и сега гледам Marvel Cinematic Universe, до последниот Тор сум стигнат. Плус и уште по некое друго како еден Green Lantern и еден Hellboy. Толку.Немој бе, Халк и Спајдермен мене ми се тоо childish. Сто пати сум седнал да ги гледам и не ги можам.![]()
Да, и Wolverine беше катастрофа, ама Hulk мене ми беше забавен.

Се надевам никој друг не го виде спојлерот, иако и не е некој спојлер, верувај ми, ќе уживаш! 
Кога го спомна филмов ме подсети на The Shadow со Alec Baldwin, од тие старите суперхеројски. Не ми е гледан од дете, тогаш се сеќавам на телевизија го вртеа многу често.Najlos film za superheroj najverojatno e Spawn.![]()