Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.889
Ne e do tebe, I mene mi bese mnogu los. Od novive od Marvel I DC e najnikakov. Mene I kecot ne mi se dopadna.
Видов дека си им дал иста оценка на двата, затоа си мислев мене нешто да не не ми се погодил тајмингот за вториов. :P

Првиот мене ми беше ОК. Ме врати малку назад во студентските денови и предавањата по „Мит и магија“ на факултет кои ги обожував.

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Јас ќе го репризирам, дознав дека the 9th Doctor бил Малекит :D

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Enchantress working her magic :ojeaa::love::ojeaa:

Ако ја скинат уште во првиот дел на Suicide Squad, ќе најмам пет црнчуги од Детроит, дупот карфиол да му га направат на Дејвид Ер:sakasuste:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
truth so robert redford i cate blanchett... plotot ne bi zainteresiral nikogo ama filmot e odlicen politicki triler, edvaj trepkav, kako spotlight, za novinarstvoto e poise... preporaka!

Enchantress working her magic :ojeaa::love::ojeaa:
Ja ustvari ne ni primetiv koj ja glumi enchantress.
Sea doznavam, au. :love:

Prv del? Ke ima poveke?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.113
Поени од реакции
9.062
До мене е, или стварно Thor: The Dark World е најглупавиот марвеловски филм (by far)?
Thor, Hulk и Wolverine ми се најлоши франшизи од Marvel, премногу cheesy. X-Men ми е најдобра а по неа Captain America и Iron Man. Последниот Iron Men беше фејл tbh, али Ben Kingsley имаше одличен лик.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.889
Thor, Hulk и Wolverine ми се најлоши франшизи од Marvel, премногу cheesy. X-Men ми е најдобра а по неа Captain America и Iron Man. Последниот Iron Men беше фејл tbh, али Ben Kingsley имаше одличен лик.
Да, и Wolverine беше катастрофа, ама Hulk мене ми беше забавен.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.889
Немој бе, Халк и Спајдермен мене ми се тоо childish. Сто пати сум седнал да ги гледам и не ги можам. :D
Spiderman немам ни еден гледано, нели старите не се вметнати во Marvel Cinematic Universe? Од суперхерои, сум гледал само сите Супермени и Бетмени (DC), сите X Men и сега гледам Marvel Cinematic Universe, до последниот Тор сум стигнат. Плус и уште по некое друго како еден Green Lantern и еден Hellboy. Толку.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.165
Поени од реакции
10.129
Spiderman немам ни еден гледано, нели старите не се вметнати во Marvel Cinematic Universe? Од суперхерои, сум гледал само сите Супермени и Бетмени (DC), сите X Men и сега гледам Marvel Cinematic Universe, до последниот Тор сум стигнат. Плус и уште по некое друго како еден Green Lantern и еден Hellboy. Толку.
Hellboy :love: Нарочито 2ката. :D

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.067
Да, и Wolverine беше катастрофа, ама Hulk мене ми беше забавен.
Isto. Hulk mi e dobar. A Wolverine se imam otepano pisejki. Mnogu mi se losi, ne produkciski ili slicno, mene ne mi e dovolno interesen za spin off.

Green Lanter e isto golema utka. Deadpool se otepaa reklamirajki vrz negov grb.
Go spomnaa u trejler, napravija isti poster parodija... poso Ryan gi glumi I dvata. :D

Hellboy se ok. Iron Man isto ne zasluzuva tolku mnogu delovi.

X Men rasturaat, I starite I novite delovi.

Najlos film za superheroj najverojatno e Spawn. :D

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.842
Поени од реакции
36.889
Морам да отидам ептен оф-топик сега. Ова не е ни филм, ниту пак има некаква врска со филм, но случајно го најдов на facebook,

Се работи за репортажа за брат и сестра од Пожаревац чија мајка 18 години ги чувала затворени дома! Ете, ако сакате повеќе - гледајте го како кратко документарно филмче. Сигурен сум дека и вам ќе ви побуди толкави емоции како мене.

[DOUBLEPOST=1454067555][/DOUBLEPOST]Извини @wot многу. :P Се надевам никој друг не го виде спојлерот, иако и не е некој спојлер, верувај ми, ќе уживаш! ;)

Последно уредено од модератор:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom