Corvus
Latrodectus
За ова се врати бе ти?А Џоли па една убавица што е леле леле. И двете се за да ги впрегнеш во нива.
Да дојдеш да ме вреѓаш тука??????
КЛАСИКА ЗАРНИВУП!
Уште ни филмовите од клубот не си ми ги изгледал

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За ова се врати бе ти?А Џоли па една убавица што е леле леле. И двете се за да ги впрегнеш во нива.

Кој ти рекол дека не се изгледани?За ова се врати бе ти?
Да дојдеш да ме вреѓаш тука??????
КЛАСИКА ЗАРНИВУП!
Уште ни филмовите од клубот не си ми ги изгледал
![]()
Ерм, одат.Цицки не оди со лоу боди фет.![]()
preporacajte film nekoj slicen na prestige, el cuerpo i ushte nekolku takvi mindfuck so momentalno ne mi teknuvaat so sum gi gledal prethodno.. ?
Го глеав со Џоли првиот дел, го глеав после тоа и новиов.. новиов не е нешо посебно али си има ок моменти и солидна акција и гледлив е, за разлика од овој на Џоли кај што има тројно поише пукања и бркања и се, а е три пати подосаден и поглуп и освен визуелноста на Џоли се друго е трагикомедија
Na shirea i angja da ga staat pak kako lara ke hejta...
Nostalgicar si e covekot, so rezerva zimanje mislenja za novi stvari.![]()

Ах ликот му се вика така во Top Gun. офлеле[DOUBLEPOST=1528110995][/DOUBLEPOST]Кога ќе се каже Val Kilmer прво што ме асоцира на него ми е филмот Saint.Top Gun
Стварно Ширеа, нема да е лошо да почнеш нешто поново да гледаш.

Гледам, само коментирам кога некој филм ќе ми остави добар впечаток (скоро никад), или пак негативен.
А сликата ми се појави онака рандом на фб па ја постирав
Инаку гледајте го Death Wish со Брус Вилис, добар е за тепање време, не потклелнувајте на критиките што ги има филмов дека тие вооглавно доаѓаат од испопедерчени SJW.
И мене постари филмови ми се покул, сега зависи и од филм.Ах ликот му се вика така во Top Gun. офлеле[DOUBLEPOST=1528110995][/DOUBLEPOST]Кога ќе се каже Val Kilmer прво што ме асоцира на него ми е филмот Saint.

Tарантино го уништи филмов![]()