Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ne e do tebe, I mene mi bese mnogu los. Od novive od Marvel I DC e najnikakov. Mene I kecot ne mi se dopadna.
Видов дека си им дал иста оценка на двата, затоа си мислев мене нешто да не не ми се погодил тајмингот за вториов. :P

Првиот мене ми беше ОК. Ме врати малку назад во студентските денови и предавањата по „Мит и магија“ на факултет кои ги обожував.

Enchantress working her magic :ojeaa::love::ojeaa:

Ако ја скинат уште во првиот дел на Suicide Squad, ќе најмам пет црнчуги од Детроит, дупот карфиол да му га направат на Дејвид Ер:sakasuste:

truth so robert redford i cate blanchett... plotot ne bi zainteresiral nikogo ama filmot e odlicen politicki triler, edvaj trepkav, kako spotlight, za novinarstvoto e poise... preporaka!

Enchantress working her magic :ojeaa::love::ojeaa:

Ja ustvari ne ni primetiv koj ja glumi enchantress.
Sea doznavam, au. :love:

Prv del? Ke ima poveke?

До мене е, или стварно Thor: The Dark World е најглупавиот марвеловски филм (by far)?
Thor, Hulk и Wolverine ми се најлоши франшизи од Marvel, премногу cheesy. X-Men ми е најдобра а по неа Captain America и Iron Man. Последниот Iron Men беше фејл tbh, али Ben Kingsley имаше одличен лик.

Thor, Hulk и Wolverine ми се најлоши франшизи од Marvel, премногу cheesy. X-Men ми е најдобра а по неа Captain America и Iron Man. Последниот Iron Men беше фејл tbh, али Ben Kingsley имаше одличен лик.
Да, и Wolverine беше катастрофа, ама Hulk мене ми беше забавен.

Немој бе, Халк и Спајдермен мене ми се тоо childish. Сто пати сум седнал да ги гледам и не ги можам. :D
Spiderman немам ни еден гледано, нели старите не се вметнати во Marvel Cinematic Universe? Од суперхерои, сум гледал само сите Супермени и Бетмени (DC), сите X Men и сега гледам Marvel Cinematic Universe, до последниот Тор сум стигнат. Плус и уште по некое друго како еден Green Lantern и еден Hellboy. Толку.

Spiderman немам ни еден гледано, нели старите не се вметнати во Marvel Cinematic Universe? Од суперхерои, сум гледал само сите Супермени и Бетмени (DC), сите X Men и сега гледам Marvel Cinematic Universe, до последниот Тор сум стигнат. Плус и уште по некое друго како еден Green Lantern и еден Hellboy. Толку.
Hellboy :love: Нарочито 2ката. :D

Да, и Wolverine беше катастрофа, ама Hulk мене ми беше забавен.

Isto. Hulk mi e dobar. A Wolverine se imam otepano pisejki. Mnogu mi se losi, ne produkciski ili slicno, mene ne mi e dovolno interesen za spin off.

Green Lanter e isto golema utka. Deadpool se otepaa reklamirajki vrz negov grb.
Go spomnaa u trejler, napravija isti poster parodija... poso Ryan gi glumi I dvata. :D

Hellboy se ok. Iron Man isto ne zasluzuva tolku mnogu delovi.

X Men rasturaat, I starite I novite delovi.

Najlos film za superheroj najverojatno e Spawn. :D

Морам да отидам ептен оф-топик сега. Ова не е ни филм, ниту пак има некаква врска со филм, но случајно го најдов на facebook,

Се работи за репортажа за брат и сестра од Пожаревац чија мајка 18 години ги чувала затворени дома! Ете, ако сакате повеќе - гледајте го како кратко документарно филмче. Сигурен сум дека и вам ќе ви побуди толкави емоции како мене.

[DOUBLEPOST=1454067555][/DOUBLEPOST]Извини @wot многу. :P Се надевам никој друг не го виде спојлерот, иако и не е некој спојлер, верувај ми, ќе уживаш! ;)

Последно уредено од модератор:
  • Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom