- Член од
- 15 ноември 2008
- Мислења
- 5.764
- Поени од реакции
- 11.753
Бев и јас денес у синеплеКс на Ревенант, фала богу што издржав ден - два иначе го симнав скринерот сакав да го пуштам.
Ова мора у кино да се гледа.
Ињариту е човечиште, браво секоја чест. Филмот уопште не ми беше досаден, повеќево другари што го гледаа пред мене се жалеа дека бил апла досаден на моменти, али мене ми беше топ скоцкан како целина.
Камерата и музиката искинаа.
Покрај Лео и Харди страшно добро одглуми. Годинава ваљда му се погоди на првиов.
Ова мора у кино да се гледа.
Ињариту е човечиште, браво секоја чест. Филмот уопште не ми беше досаден, повеќево другари што го гледаа пред мене се жалеа дека бил апла досаден на моменти, али мене ми беше топ скоцкан како целина.
Камерата и музиката искинаа.
Покрај Лео и Харди страшно добро одглуми. Годинава ваљда му се погоди на првиов.
Леле до мене седеше исто една постара жена. Веројатно маж и ја прелажал да дојде. Се утепа од крстење жената, на сцената со коњот стана, излезе и ја немаше едно петнаесетина минути.Инаку поздрав до жената што седеше до мене и што тропаше со ногата минимум 50 пати додека се случуваше нешто грозно или пак Лео беше во неволја.
Демек она детсконо *троп троп со ногата* „леле види го бе, абе бегај спаси се“.