НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Скоро е добар колку Кари, ама нема толку минутажа. Иначе да имал минутажа досега ќе имаше бар стотина тројки. И секако, како Богут лани летувал на Хвар, доручкувале со неговите роднини и течно зборувал хрватски. А може да каже нешто лошо и за Бобан. :P

Австралиски играч са Хрватском путовницом, ќе те молам. :D

Последно уредено:
Абе красно Далас - Хјустон си беше на СК3, мене на макс ТВ од сите 6 спортклуба само СК 3 ми е Српски, па си ги слушав Срѓан и Дарко, сабајле со муабети за Дамјан Рудеж, Бојан Богдановиќ и Марио Хезоња ке ми го отупи...ке си го ставам јас на mute. :D

Хм.. слатки маки не знам која да ја гледам. Ќе треба да наместам како гејмер 3 монитори изгледа. Инаку се јави и Џорџ Карл за sacbee:
“Embarrassing, tragedy,” Karl said. “It seems like coaches have more ability now to get fired if they win or if they don’t exceed expectations. Losing coaches don’t get fired. … I’m mystified.”

Added Karl: “I think it’s a sad, sad day for coaches.”
Секако веста што ми го направи денот
Sacramento Kings center DeMarcus Cousins was named NBA Western Conference Player of the Week after leading the Kings to a 3-0 record, averaging 36.0 points (.526 FG%, .667 3PT%, .722 FT%), 14.7 rebounds, 3.3 assists, 1.7 steals and 1.0 blocks in 37.7 minutes per game.

Каква коњина е леброн, овој Тајрон Лу за 3/4 не се помери од тоа столчето, Леброн изиграва тренер. [emoji23]

Какви две back to back партии игра Тревор Ариза вчера 29 поени со Далас, сега 17 има на полувреме со Пеликанс...

wade clutch!!!!!!!!!![DOUBLEPOST=1453778279][/DOUBLEPOST]ufff kako dobro doe ovaa pobeda posle krizata

У идеален случај ЛеБрон веќе не би освоил ниту една титула и ќе ја заврши кариерата со еден прстен помалку од Двеј Вејд :)

Инаку јас си следам преку линкови што ги збирам од Reddit, си слушаш поштено коментатори од американски телевизии :) Обично идат у пар коментатор и поранешен тренер, евентуално играч. Едноставно не можам да следам пренос со коментар на српски/хрватски.

Ај туку почна големото дерби, Сан Антонио на гости кај Голден Стејт.

Уште со Чосиќ не го имаа споредено Богут и то го слушнавме.

Не бе тоа сè се никакви стримови, моментално http://rawstreams.com
Ги стримува преку nba pass некоја хакерска финта, си бираш 60 fps, 30fps, home, away..

Не бе тоа сè се никакви стримови, моментално http://rawstreams.com
Ги стримува преку nba pass некоја хакерска финта, си бираш 60 fps, 30fps, home, away..
Kaj мене неќе Rawstreams да работи па зимам видео од Спорт Клуб а аудио од Atdhe :)

Abe a green i ovoj livingston kako bese neznam? Koj bese retardiran a koj rahiticen kako bea epitetite?? :pos::pos:i da, spored mene najdobrata cetvorka u liga momentalno igra u gsw. Green care svaka cast(y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom