НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Spurs bez Dunkan so GSW, navodna povreda na kolenoto. Ako e mind game na Popovic ne go opravduvam...

Преземено од МакНба
Омри Каспи (Кингс): Понекогаш за време на натпревар му кажувам на Ражон "пресеков тука, скроз бев сам!". Потоа вечерта во 02:30 ќе ми стигне порака од него додека прегледува снимки, "Во право беше, се ослободи и беше сам за шут, морам да го воочам тоа."

Spurs bez Dunkan so GSW, navodna povreda na kolenoto. Ako e mind game na Popovic ne go opravduvam...
И против Мајами минативе години знаеше да ги одмара тие од прва постава. Ништп чудно и Ленард да игра 15 минути. :)

Aко не се распуцаат Вориорс, и да даваат невозможни 3ки (као вообичаено), мислам дека ке добијат Спарс, пошто Спарс имаат најдобра одбрана за Вориорс

Aко не се распуцаат Вориорс, и да даваат невозможни 3ки (као вообичаено), мислам дека ке добијат Спарс, пошто Спарс имаат најдобра одбрана за Вориорс

На среќа.

Каков циган е Харден, му требаше асистенција за TD и цело време ја ловеше... :D

12509048_957987847641992_4193313801364619482_n.jpg

Последно уредено:
Џош Смит смрденио се врати во Хјустон и веднаш со најдобрата утакмица сезонава.. Лани ги пропадна Детроит јаде корпа па Хјустон го зедоја и се живо погоди против Клиперси во плејофот.. Незнам шо е работата.. Изгледа добро пуши Двајт

Џош Смит смрденио се врати во Хјустон и веднаш со најдобрата утакмица сезонава.. Лани ги пропадна Детроит јаде корпа па Хјустон го зедоја и се живо погоди против Клиперси во плејофот.. Незнам шо е работата.. Изгледа добро пуши Двајт

ili klipers se tolku losi so i josh smit napraia da bide igrac ;)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom