НБА сезона 2015-2016

• Креатор на темата Креатор на темата Xsago
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе заврши серијата?

• Вкупно гласачи
    67
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мене ми е ептен криво што нема да игра Данкан,зашто у случај да тепаат ГСВ,пак ќе биде муабетот,али виде,малку на среќа и плус другиве не беа комплетни.Затоа стари ако читаш,пушти го Данкан да игра,па нек се побијат мушки.

Мене ми е ептен криво што нема да игра Данкан,зашто у случај да тепаат ГСВ,пак ќе биде муабетот,али виде,малку на среќа и плус другиве не беа комплетни.Затоа стари ако читаш,пушти го Данкан да игра,па нек се побијат мушки.
Го боли к*р, и оваа година ќе е у топ 20 играчи. #факт :icon_lol:

Со победа на Спарс ќе бидат 1 утакмица зад ГСВ и џабе ќе му биди целото скокање на ГСВ цела сезона. И јас мислам дека Поп ќе ја пушти утакмицава за да продолжат како досега да играат со помал притисок. И секако нема да им ја покажи одбраната што ја има спремено за плеј-офот.

Вечер дали да се легнува па да се станува, или да се чека утамицата па да се преспие цел ден, иако имаш милион страни за учење. :D

Еј вечер мора 6 по ред против Хорнетси, минатата ја шитнаа ептен идиотски во продолжение.

Еј вечер мора 6 по ред против Хорнетси, минатата ја шитнаа ептен идиотски во продолжение.
Има ли шанси да си продолжат Кингси со лузерскиот менталитет и кретенски одлуки па да го седнат WCS на клупа сеа од коа Gay се враќа од повреда?

Има ли шанси да си продолжат Кингси со лузерскиот менталитет и кретенски одлуки па да го седнат WCS на клупа сеа од коа Gay се враќа од повреда?
Не. Почнуваат и двајцата Карл го пребаци Руди на SF така да почнуваат и двајцата...

Не. Почнуваат и двајцата Карл го пребаци Руди на SF така да почнуваат и двајцата...
Тоа што го зборев на почеток на сезона сега почна да го прави Карл, почна да се прилагодува. Вака Кингси не се катастрофа во поразите, сè ради глупи одлуки или повреди, но добро уште ментално се слаби за да им парираат на gsw или Спрси. Ќе ги тепаат и нив бе у плејоф, на среќа.

12548947_958434380930672_2078794227586679472_n.jpg

Утакмичиште ќе е сабајле. Да ебам и работа и се да ебам што нема да можам да ги гледам. :boksix:

Скоро е добар колку Кари, ама нема толку минутажа. Иначе да имал минутажа досега ќе имаше бар стотина тројки. И секако, како Богут лани летувал на Хвар, доручкувале со неговите роднини и течно зборувал хрватски. А може да каже нешто лошо и за Бобан. :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom