Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.428
Поени од реакции
7.128
Ако, ако и во петок во 9 часот па им носи храна....
Јас тебе воопшто не те сметам фан на Манчестер, бидејки секој вистински фан што е, прва работа ќе му биде Манчестер. Јунајтед, кидс, вајф. Тоа е тај редослед.

А да кршам глава, не кршам, ако на тебе ти смета твоја.......
Колку си само во право, браво. Глуми тука фан, а има побитни работи за време на утакмица.:tapp: Абе ако треба и од работа нека те избркаат, децата да ти плачат за јадење, некој близок да те моли за помош, Јунајтед е еден и треба да ти биде на прво место. Браво мајсторе, секоја чест.:cuc::cuc::cuc: Ти треба да служиш како пример на секој кој е против абортус, како контра аргумент. Како не им бил Манчестер на прво место на твоите, ќе не спаселе сите нас од ваква напаст.

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин
Видов сега дека си прочитал ама ако, нека стои и ова. Да не е бадијала трудот што го барав. :icon_mrgr:

Којзнае како е да си биполарен на поларно време...
Ми текна на мислењево од вчера и викам овде има доволно аргументи од дотичниот што ќе ти дадат една блага идеја како е да се биде биполарен на ладново. :cenzura:

Член од
24 март 2010
Мислења
15.327
Поени од реакции
26.277
Јас тебе воопшто не те сметам фан на Манчестер, бидејки секој вистински фан што е, прва работа ќе му биде Манчестер. Јунајтед, кидс, вајф. Тоа е тај редослед.

Ќе пораснеш. Валда...

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Lingard posledno ic nee dobar ama Memfis nemozam da go gledam koga se vlece kako crevo po teren...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.599
Не си далеку со хипотезата. Сериозно велам. :)
Што малер ќе бевме, од толку клубови на планетата, сунѓерот кај нас....

Иначе, нормално дека нема да има попаметна работа од тоа да гледа фудбал, трето одделение е, некни почнаа со школо, немаат за учење оваа недела.

@NomoregameS

Последно уредено:
Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Да смениме тема :D
Го гледам Стоунс и можам да кажам дека е сеоски Џонс на негови години. Пуштете некое клипче што правеше братот дур играше во Блекбурн. Како само стана толку стаклен Бог знае.
Од друга страна никој не вели дека нема да стане топ дефанзивец според работите што ги поседува но сите знаеме како англиските медиуми можат да нафураат одреден талент. Колку е паметно да се лупни толкава сума незнам. И мислењево не е само за оваа утакмица, туку за неколку уназад.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.568
Поени од реакции
8.178

интересна работава, ич не ме чуди што си кидна Ди Марија и ред други играчи не играат како што треба ...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Дај кажете кај е тоа за игнор да му стаам ми се темнее кога ќе му го видам тој скапан аватар.
Дете глупо,Јунајтед да не ти даде леб за дома?
До толку да не се праело разлика.
Мрш,кај е тоа игнорот ?

THE-Boss

The Winter is coming
Член од
5 јануари 2014
Мислења
713
Поени од реакции
1.029

Ти ако си вистински фан, нема сеуште да го поддржуваш Ван Гал додека го уништува клубот.

Kajgana Shop

На врв Bottom