Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ниту една лига сезонава не заслужува да се рече најјака. Одамна не паметам олку слаба сезона, општо, во овие „топ 5“ лиги а заклучно со нив и ЛШ. Ако имало сезони во кои по 10 тима вкупно биле прејаки, сезонава сите се лабилни ко тенисерки од типот на Азаренка и Ивановиќ.
Кој си бе ти Стефи па да ги пратиш сите лиги и да знаеш дека ниедна не заслужува да биде најјака моментално?! :kuracc:

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Браво Чекани, фала Билиќ, ни должеше еден ваков резултат.

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
Van Gaal: “I wanted to win this game… but they scored so we lost.”

:pos::pos::pos:
Што е смешно бе? Видете се дека сте оваа сезона. Видете се дека се редоследно на табелата на титули бе? Го гледаше натпреварот или малку? Заслужи Саутемтон да победи? Реми беше фер резултат. Ќе ве видеме до крајот на сезоната кој каде ќе заврши. Оди :drk: на Лофтус- Чик. :tapp:
Ебаве пластичните.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.788
Поени од реакции
12.144
И шо треба сега да ти вратам на коментар и да испаднам дупло поневоспитана од тебе или да те научам кој си и глата да ти ја скршам.
Скрши му ја главата. Само која глава? :rolleyes:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Што е смешно бе? Видете се дека сте оваа сезона. Видете се дека се редоследно на табелата на титули бе? Го гледаше натпреварот или малку? Заслужи Саутемтон да победи? Реми беше фер резултат. Ќе ве видеме до крајот на сезоната кој каде ќе заврши. Оди :drk: на Лофтус- Чик. :tapp:
Ебаве пластичните.
Не бе, Јунајтед заслужи да победи. Секако лажен е резултатот :D

tander123

God save the queen!
Член од
5 октомври 2015
Мислења
715
Поени од реакции
363
А не е смешна изјавата на Ван Гал?
За тебе, како навивач на Челзи можеби е смешна, ама за мене како навивач на Манчестер Јунајтед е смрт. Кога почнав да навивам за Јунајтед, клубот беше во резултатска криза таму 2002-2003, ама оваа е дно дна.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
За тебе, како навивач на Челзи можеби е смешна, ама за мене како навивач на Манчестер Јунајтед е смрт. Кога почнав да навивам за Јунајтед, клубот беше во резултатска криза таму 2002-2003, ама оваа е дно дна.
Како дно, а ќе освојувате титула нели...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom