Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.318
Поени од реакции
10.354
Денеска играта беше сведена на топки пратени од дома у велес,а притоа фелаини е остаен у Велес.Очобол.Пас играта пак беше мизерна со уште поголем процент на грешни пасови мислам дека од минатата.Марсијал имаше два обида за контра и не беше пратен од никого.Средина денеска исто така немавме,а при примениот гол 3ца наши играчи беа класични камермани.Искрен да бидам и се израдував на голот на Чарли Остин бидејќи се надевам дека оваа мизерија ќе биде прекината.Реално и тимот не е скоцкан како што треба ама далеку од тоа дека овој тим не може да игра минимум 10 пати подобро од она што го гледаме сега.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.542
Типичен Мурџо, ни срам ни перде а ни респект кон колега. Битно аплицирал. :)

Не знам колку е паметно самобендисан менаџер да го замениш со друг самобендисан менаџер.
Успех ќе има за сезона-две ако му се исполнат сите желби за трансфери.
Ќе треба да заборајме на играње деца од академија.
Боринг боринг играта ќе стане секојдневие т.е. ќе продолжи по стапките на нарцисоидново магаре што е сега.

Нека евалуираат од клубот и нека одлучат. Едно е јасно Ван Гал мора да си оди.
За Мурџо уште мислам дека не е најдобро решение.
Едина позитива е што го гледам како криптониум на Пеп. Значи ако Пеп оди во Сити тогаш мурџово мора кај нас. :D
Ова е важен момент кој ќе треба Мурињо да го промени доколку сака во Јунајтед. Но од друга страна и академијата изминатиов период е доста слаба и ретко излегува талент од академијата а да не е доведен како тинејџер од друг клуб. И во последните години од ерата на САФ се случуваше истото.

E

Epsilon

Гостин
Дете , на утакмица се иде и се вика !
На форум такви изливи на емоции не помагаат многу ! Ај седете си со здравје , дрвете го секоја недела на Ван Гал . Не за џабе нашиот форум има највеке мислења а не е најстар . Како турска серија е направен .
Не те разбирам воопшто.

Иако јас бев меѓу првите што почнаа да го хејтаат магарето.

xD

R

red.devil

Гостин
Ова е важен момент кој ќе треба Мурињо да го промени доколку сака во Јунајтед. Но од друга страна и академијата изминатиов период е доста слаба и ретко излегува талент од академијата а да не е доведен како тинејџер од друг клуб. И во последните години од ерата на САФ се случуваше истото.
Лошо е менаџирањето со младите последниве години а не дека немало талентирани. Морисон будалата и Погба беа исклучителни таленти, едниот си патеше од паметот и е кај што е а другиот се проби откако доби сериозна шанса, нажалост не беше кај нас. Шокрос исто така имаше потенцијал и моментално е еден од подобрите стопери во лигата. Еванс одлично служеше под Ферги. Последниве години Јанузај се проби и Переира ако не го снајде Погба сценарио дава надеж и личи на исклучителен талент.
Затоа јас повеќе мислам лошо се менаџирани младите кај нас отколку дека биле лоши или не успеале. Разбирам што имаат ограничена минутажа и неискуството често придонесува до тоа ама да ги ограничуваш на сметка на играчи кои што не играат ништо и имаат загарантиран статус не можам да разберам. Переира до сега требаше барем пет старта повеќе да има со оглед на повредите и играчите со кои располага клубов. Зошто тоа не е така не знам. Јанузај имаше перфектна полусезона и наместо да продолжат да го развиваат му донесоа конкуренција во името на Мата. Со Погба во минатото исто, наместо таа сезона да почне да го развива Ферги како наследник на Сколс тој го врати Сколс од пензија. Епа со такви потези толку музика.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.616
Поени од реакции
6.415
Нели од академијата се утепавме вадејќи играчишта па тоа ќе е проблемот ако дојде Мурињо. Кога ќе фатиш од Јанузај, Мекнер, Лингард ќе завршиш до Бротвик со рачињата. :ROFLMAO:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Последниот academy graduate на Фергусон беше Велбек :) Фергусон собираше таленти од други клубови и им даваше шанси на 18-9 годишна возраст, ај потсетете се на Смолинг, Џонс, Нани, Андерсон, Де Геа итн итн.
така да или сакаме да се вратиме брзо каде што бевме или сакаме да фураме академија Саутемптон стил и да биднеме баш Саутемптон, нема трето. Т.е. има, Фергусон беше ама мојот став за тоа го знаете, не мислам да се повторувам.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.872
Поени од реакции
67.433
Па ке кажам, повише ми прави Покетино мерак, и многу повеќе одговара со она што е Јунајтед. Жозе којзнае у какво стање е.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
A kako komparacija Guardiola koga apliciral za rabota vo Barca imal 6papki so razvivanje na igrata sekoj proces so sve...

S

silmarillion

Гостин
Кажал Мендез дека ова биле влажни соништа само и дека немало ништо такво.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
60 утакмици по ред немаме гол дадено во прво полувреме,а во пола од нив и во цел натпревар.
И НЕ никако немој да му врачите отказ никако,СЕ ДА ВИ ЕБАМ ГНИДОСАНА УПРАВО СЕ ПО РЕД ДА ВИ ЕБАМ.

Не е крив ЛВГ,шо е крив он?
Криви се тие над него,да им го ебам племето у пичка смрдено.
Ако немаат траен менаџер со кого ќе го заменат,дај му на Гигс привремено,сигурно ќе играат подобро под него СИГУРНО.
Затоа дајте ми меил од нив ,да ги контактирам сакам.

A

apidrone

Гостин
60 утакмици по ред немаме гол дадено во прво полувреме,а во пола од нив и во цел натпревар.
И НЕ никако немој да му врачите отказ никако,СЕ ДА ВИ ЕБАМ ГНИДОСАНА УПРАВО СЕ ПО РЕД ДА ВИ ЕБАМ.

Не е крив ЛВГ,шо е крив он?
Криви се тие над него,да им го ебам племето у пичка смрдено.
Ако немаат траен менаџер со кого ќе го заменат,дај му на Гигс привремено,сигурно ќе играат подобро под него СИГУРНО.
Затоа дајте ми меил од нив ,да ги контактирам сакам.
enquiries@manutd.co.uk

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Сериозно е овој,нели?
Пошо озбилно имам да им пишам неколку работи иако не верувам дека би стасало до тој што сакам да стаса.
Не ми се верува дека во ваква конкуренција се мачиме за топ4 еј,не ми се верува озбилно.
Реал дава по 6 гола у полувреме,ние не можеме 11 утакмици да погодиме :pos:
Каква смешка од екипа станавме.

Член од
17 јули 2008
Мислења
1.560
Поени од реакции
1.019
Не те разбирам воопшто.

Иако јас бев меѓу првите што почнаа да го хејтаат магарето.

xD
Те цитирав бидејки после моето мислење кажа што кажа . Нејсе .
Не е до хејтањето или бранењето на Ван Гал . Важно он е главна улога веќе 6 месеци најмалку , резултатите мизерни , цел свет се занимава со филозофот . Да , неговата одговорност е најголема ама не можам да поверувам дека и фаворизираниот наследник (Гигс) нема дел од вината .
И почнаа знамиња да веат дај те го Гигс ваму , ти реков ми рече , па он исто и Мојс го наследи ! Стап свитка , ништо , неколку натпревари на инспирација изиграа и пак пуфка си остана Јунајтед.
Мојата теза беше дека Јунајтед од одењето на Фергусон лежи на увото Гигси да биде наследник на Ферги ама пошто е бос сеуште , некој да му направи нов костур на тимот ( Моес , Ван Гал ...) но у главна улога на терен да си остане прасето .
Демек се легенда до легенда , што би рекле кумановци , мој до моега !
Од тие причини нити Мурињо нити Гвардиола нема да дојдат , ако пак дојдат некои од љубимците че летаат за Америка .

Kajgana Shop

На врв Bottom