Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Вие од Крушево се по двапати сакате ебаго :D
Е така, што мислиш ти, нема лабаво. :D
Не можам да ја заборавам поговоркава која е 736476 пати спомнувана во Ајриш. :D

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Е така, што мислиш ти, нема лабаво. :D
Не можам да ја заборавам поговоркава која е 736476 пати спомнувана во Ајриш. :D
Не ја кажа он бе ало. Иди легни си, нешто не ти е денот.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
видуков се осврна на интимната преписка на мурџота со глејзерси изгледа :D :cenzura:[DOUBLEPOST=1453594511][/DOUBLEPOST]
Не ја кажа он бе ало. Иди легни си, нешто не ти е денот.
знам една ама не сум бил ја 100% :D

H

HoT IcE

Гостин
Дали Мурињо без никаков срам и перде си аплицирал за во Јунајтед? Ако е вистина ова, тогаш ова е сосема ново ниво на Мурињо, ме изненади вака, неверувам да е вистина пошто ако излезе дека е вистина ова огромно непоштовање спрема колега, без разлика колку и да има лоши резултати. Чудно ми е..

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.665
Поени од реакции
88.529
Што е финтата со Сонг и очилата? Проблем со очите, или wannabe Давидс?

W

wicked_1

Гостин
Дали Мурињо без никаков срам и перде си аплицирал за во Јунајтед? Ако е вистина ова, тогаш ова е сосема ново ниво на Мурињо, ме изненади вака, неверувам да е вистина пошто ако излезе дека е вистина ова огромно непоштовање спрема колега, без разлика колку и да има лоши резултати. Чудно ми е..
Замисли која е веројатноста, му здосадило некој ден дома и му текнало да пише 6 страни писмо на управата на Јунајтед оти он е нели Мирсад Јонуз kind of guy, за тоа зошто треба да го земат за тренер и зошто ВанГал треба да го шутираат, ги наброил титулите што ги освоил со слики како доказ, рекол дека ќе им донесе мајндгејмс и #тет заедно, успат и листа од играчи кои ги сака и тие што треба да си идат, па се јавил на новинарите да им каже дека ќе ги праќа љубовните писма до Вудвард и Глејзерси за да не биде дека праи шпионски работи. :pos:

Е сега имаш и ова од Мендеш, ама тоа горе е поинтересно. :icon_mrgr:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Што е финтата со Сонг и очилата? Проблем со очите, или wannabe Давидс?
Ниеден играч не смее да носи очила после Давидс?

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.481
Ц,ц,ц колку сме очајни еј,
НАЈДОБРИТЕ играчи во лигата играат во мали тимови боже Господе.
Колку само би го дигнале квалитетот на еден Јунајтед,Ливерпул,овие играчи како Марез и Паје.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Јавна тајна е дека Мурињо е изгорен да биди тренер на Јунајтед така не ме чуди ништо.
А ова со писмото се бива, ете на Џерард му имал пишано писмо да дојди во Челзи :D
Мурињо писарот :ROFLMAO:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јавна тајна е дека Мурињо е изгорен да биди тренер на Јунајтед така не ме чуди ништо.
А ова со писмото се бива, ете на Џерард му имал пишано писмо да дојди во Челзи :D
Мурињо писарот :ROFLMAO:
На Стиви му има пишано писмо по повод завршувањето на неговаа кариера на Енфилд, кое му го предал Френки, после хуманитарната утакмица, Стиви11 - Кара11.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Сликата дека Мурињо е "изгорен" за да биде менаџер на Јунајтед е направена од медиумите и фановите, најмногу поради блиската врска помеѓу него и САФ, и нормално желбата најдобриот менаџер да оди да ги менаџира. Губи Јунајтед и одма си пуштаат приказна дека им праќал писма :ROFLMAO:

И јас мислам дека би го менаџирал он Јунајтед, ама дека е изгорен и дека ги моли, нека си мислат. Искрено, воопшто не би ме изненадило и самиот клуб да ги пушта сите приказни кога мора да се избегне лош публицитет после пораз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom