Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Монтеро како ја почна сезонава и како издиша :icon_lol: се закова на клупа.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.607
Поени од реакции
59.388
А некој Борини ни го нудеше за Ају :toe:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Стоунс многу комплицира во вакви ситуации и ќе се деси нексд ваква грешка. Ок и Хауард беше малку невнимателен.
Две исти повреди за Евертон...

Хаха и ја ислев однадвор дека беше хаха. :D

Член од
19 септември 2009
Мислења
5.081
Поени од реакции
4.932
Кој неталентиран коментатор е на СК хрватски, што коментира како погреб да има пренос во живо, туку и репетицијата на Лукаку ја коментира како нова шанса, имам филинг некогаш како воопшто да не ја гледа утакмицава.

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.858
Поени од реакции
10.230
Стоунс ќе го стигне хајпот што ги стига 90% англиски таленти

Sent from my ST21i using Tapatalk

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Arsenal team today: Cech, Bellerin, Mertesacker (c), Koscielny, Monreal, Flamini, Ramsey, Campbell, Ozil, Walcott, Giroud

Arsenal subs today: Ospina, Gabriel, Gibbs, Chambers, Elneny, Oxlade-Chamberlain, Sanchez

Chelsea team today: Courtois; Ivanovic, Zouma, Terry (c), Azpilicueta; Mikel, Matic; Willian, Fabregas, Oscar; Diego Costa

Chelsea subs today: Begovic, Cahill, Baba Rahman, Loftus-Cheek, Traore, Hazard, Remy

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
Веќе 3-4 утакмици игра многу лошо. Против Стоук направи пенал над Арнаутовиќ, против Сити направи пенал, чист, али среќа судијата не го досуди. И тоа и двата пенала ги направи во 90+...

Убаво вика Карагер, најпаметно за него ке биде да остане уште 18 месеци во Евертон, каде што нема да има медиумски притисок ако прави вакви грешки. Да беше во Челси или Јунајтед со вакви грешки, ке беше на сите насловни утре.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Веќе 3-4 утакмици игра многу лошо. Против Стоук направи пенал над Арнаутовиќ, против Сити направи пенал, чист, али среќа судијата не го досуди. И тоа и двата пенала ги направи во 90+...

Убаво вика Карагер, најпаметно за него ке биде да остане уште 18 месеци во Евертон, каде што нема да има медиумски притисок ако прави вакви грешки. Да беше во Челси или Јунајтед со вакви грешки, ке беше на сите насловни утре.
ама тоа не им одговара на Евертон, другото лето ќе има уште една година до крај на договорот :)

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
ама тоа не им одговара на Евертон, другото лето ќе има уште една година до крај на договорот :)
Е да, тоа што е најдобро за него, во многу случаи не е најдобро и за клубот.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Јао Шимусе, уби се. :D Можеа да изедначат во 95та мин од судиско надополнение од 4 мин (нели, меѓу другото и за тоа се бунеа прошли викенд :D), али овој требаше со таквото да ја удри па да влезе.

http://lebuzz.eurosport.co.uk/viral/video-thierry-henrys-face-after-gareth-barry-was-named-one-of-englands-best-ever-players-10337/

Хахаха, како погледна накај Карагер. :D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Битна победа за Свонси...не знам воопшто зошто го жалеа Монк некои. Италијанецов ќе ги спаси од чемпионшип .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom