the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Е така, што мислиш ти, нема лабаво.Вие од Крушево се по двапати сакате ебаго![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Не можам да ја заборавам поговоркава која е 736476 пати спомнувана во Ајриш.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Е така, што мислиш ти, нема лабаво.Вие од Крушево се по двапати сакате ебаго![]()
Не ја кажа он бе ало. Иди легни си, нешто не ти е денот.Е така, што мислиш ти, нема лабаво.
Не можам да ја заборавам поговоркава која е 736476 пати спомнувана во Ајриш.![]()
Е знам де. А ако јас ја искористив?Не ја кажа он бе ало. Иди легни си, нешто не ти е денот.
знам една ама не сум бил ја 100%Не ја кажа он бе ало. Иди легни си, нешто не ти е денот.
RidikШто е финтата со Сонг и очилата? Проблем со очите, или wannabe Давидс?
Замисли која е веројатноста, му здосадило некој ден дома и му текнало да пише 6 страни писмо на управата на Јунајтед оти он е нели Мирсад Јонуз kind of guy, за тоа зошто треба да го земат за тренер и зошто ВанГал треба да го шутираат, ги наброил титулите што ги освоил со слики како доказ, рекол дека ќе им донесе мајндгејмс и #тет заедно, успат и листа од играчи кои ги сака и тие што треба да си идат, па се јавил на новинарите да им каже дека ќе ги праќа љубовните писма до Вудвард и Глејзерси за да не биде дека праи шпионски работи.Дали Мурињо без никаков срам и перде си аплицирал за во Јунајтед? Ако е вистина ова, тогаш ова е сосема ново ниво на Мурињо, ме изненади вака, неверувам да е вистина пошто ако излезе дека е вистина ова огромно непоштовање спрема колега, без разлика колку и да има лоши резултати. Чудно ми е..
Ниеден играч не смее да носи очила после Давидс?Што е финтата со Сонг и очилата? Проблем со очите, или wannabe Давидс?
На Стиви му има пишано писмо по повод завршувањето на неговаа кариера на Енфилд, кое му го предал Френки, после хуманитарната утакмица, Стиви11 - Кара11.Јавна тајна е дека Мурињо е изгорен да биди тренер на Јунајтед така не ме чуди ништо.
А ова со писмото се бива, ете на Џерард му имал пишано писмо да дојди во Челзи
Мурињо писарот![]()