Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сликата дека Мурињо е "изгорен" за да биде менаџер на Јунајтед е направена од медиумите и фановите, најмногу поради блиската врска помеѓу него и САФ, и нормално желбата најдобриот менаџер да оди да ги менаџира. Губи Јунајтед и одма си пуштаат приказна дека им праќал писма :ROFLMAO:

И јас мислам дека би го менаџирал он Јунајтед, ама дека е изгорен и дека ги моли, нека си мислат. Искрено, воопшто не би ме изненадило и самиот клуб да ги пушта сите приказни кога мора да се избегне лош публицитет после пораз.
„ние не го ни сакавме ама он не молеше, па нема смисла да не го вработиме, бфф се со стариот“ - муабети ќе се пуштаат? :D

R

red.devil

Гостин
„ние не го ни сакавме ама он не молеше, па нема смисла да не го вработиме, бфф се со стариот“ - муабети ќе се пуштаат? :D
Мајнд гејмс... Како клубот да има некоја причина да не може да го ангажира ако сака. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Мајнд гејмс... Како клубот да има некоја причина да не може да го ангажира ако сака. :D
Клубот нормално дека би можел да го ангажира ако сака. Реков дека и јас мислам дека би прифатил он. Ама кои се овие приказни со писма и глупости...

Како тие дека не го сакале Мурињо, него Мојс. За после да испадне дека Мурињо би бил наследник на САФ доколку во исто време и Челзи не го барале за менаџер :D

R

red.devil

Гостин
Клубот нормално дека би можел да го ангажира ако сака. Реков дека и јас мислам дека би прифатил он. Ама кои се овие приказни со писма и глупости...

Како тие дека не го сакале Мурињо, него Мојс. За после да испадне дека Мурињо би бил наследник на САФ доколку во исто време и Челзи не го барале за менаџер :D
Затоа што повеќе не се прашува Фергусон во врска со тоа прашање. Има сеуште удел ама не самостојно да одлучи кој ќе биде менаџер.

За писмото не знам колку е точно, исто колку што не знам кој е следниот потег на клубот. Ама па и твојата теза не држи вода. Не е љубовна шпанска сапуница ебаго, Јунајтед е во криза, Мурињо е слободен и ако сериозно е главен кандидат нема причина да не го ангажираат. И од овој агол ако го разгледаш проблемот, поверојатна е тезата со писмото отколку ова ти што го пишуваш.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Колку само сака Жозе да оди во Јунајтед и да не исплеска кога ќе играме со нив вие не сте свесни, таков е тој подмолен. Сигурно после отказот на вечер не спие и ни го крој планот :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А не знам што ве чуди и ако стварно пишувал реферати, ко да не го знаете за какво циганче и макијавелист се работи :) Не викам дека е точно тоа ама не може и со сигурност да речете дека не е така кога знаете каков лик е.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Сликата дека Мурињо е "изгорен" за да биде менаџер на Јунајтед е направена од медиумите и фановите, најмногу поради блиската врска помеѓу него и САФ, и нормално желбата најдобриот менаџер да оди да ги менаџира. Губи Јунајтед и одма си пуштаат приказна дека им праќал писма :ROFLMAO:

И јас мислам дека би го менаџирал он Јунајтед, ама дека е изгорен и дека ги моли, нека си мислат. Искрено, воопшто не би ме изненадило и самиот клуб да ги пушта сите приказни кога мора да се избегне лош публицитет после пораз.
Па изгорен е, не знам зошто уште не го гледате тоа. Мурињо ти е заљубена тинејџерка во моментов. На секој пораз на Јунајтед чека дека овие ќе раскинат со Ван Гал, а овие па глупи уште не го шутираат. :D

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
А не знам што ве чуди и ако стварно пишувал реферати, ко да не го знаете за какво циганче и макијавелист се работи :) Не викам дека е точно тоа ама не може и со сигурност да речете дека не е така кога знаете каков лик е.
Јас знаејќи каков лик е, знам дека не би пропуштил шанса да дојде во Јунајтед. А и знаејќи каков лик е, скоро сигурен сум дека не би "молел" да го земат :D

Не дека е битно, ама да збориме нешто :D

B

BooBojan

Гостин
Кaнте ќе нaпрaви нaјдoбрa кaриерa oд сите фудбaлери у Лестер мoментaлнo.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
32.892
Поени од реакции
67.541
Новинарот што ја разби веста воопшто нема кредибилитет. Така да, 99% не е точно ова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom