Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@Peja989

Ти другар изгледа не ме разбра што сакам да напишам во врска со Арсенал..јас не реков не ги добиваат дерби утакмиците туку спомнав дека во битни утакмици се губат а знаеш што се битни утакмици?..битни во смисла кога треба да прекорачат на табелата ,кога треба да земат замав и да залепат некој шамар..Арсенал го ишлапа Јунајтед 3-0 пред некој месец а да се играше истиот натпревар во април во иста форма и со сите играчи на располагање тоа никогаш немаше да се случи..а знаеш зошто ?..бидејќи Арсенал не е екипа туку тие се мочковци..тие се мекуши без фудбалски инает,затоа ќе бидат лузери и тоа ми беше целата поента што не ја разбира било кој фан на Арсенал што се расправаше и што се чуствуваше навреден..

Тие и самите ова го тврдат после секој пораз на Арсенал и не се задоволуваат со куп титули како Комјунити Шилд...битна утакмица можи да биди и против Стоук и Сандерленд на домашен терен,не е само дербито во прашање....Арсенал низ годините наназад има правено неколку серии од по 6-7-8 победи со ред но тоа е кога веќе играат без притисок а не за да стигнат до некоја цел..и сега ќе ми пишиш дека се бореле за 4-та позиција?..па тамам работа ако Арсенал не се пласира во ЛШ во Англија во ваква ситуација бидејќи имаа квалитет колку толку..

На пример Ливерпул нема толку квалитет и за нив ќе биди огромен успех да се пласираат во ЛШ за разлика од Арсенал..ама Ливерпул што е ваков никаков има повеќе фудбалски инает и цврстина како екипа од Арсенал и тоа ми беше поентата..

@Dr.House
Ти другар мене ми пристапуваш со навреда а јас тебе никаде лично не те спомнав ниту најмалку те навредив..тоа ти ја покажува самата култура што ја поседуваш..и за тоа со Баерн Минхен нема да се навраќам назад бидејќи немам намера тука да реплицирам на сите ама се сеќавам прецизно и концизно објаснав за тој натпревар што беше и како беше

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
@Џони Вајсмилер види си го само стилот на пишување. Арсенал биле мочковци, мекуши, лузери. Ретко се дрзнувам да пишувам ама пишуваш глупости, мислиш дека имаш вансериски опсервациски способности и газиш на нерви, а сакаш и ваше височество да ти пишуваат. Напрај си една интроспекција на твоите постови ќе видиш што ти зборам и јас и Пеџа и сите други.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.362
Поени од реакции
5.504
Зошто да пишам добро позната информација од пред 9 месеца што ја знае и баба ми?

Ај успут некој ако не знаел, Марсијал ќе не кошта 100 милиони, Олд Трафорд и пола канцеларии на Адидас.
Па да ама кога ќе има нешто од некој договор што не одма објавено пишуваш одма а не де сеќавам да пиша дека у договорот има вклучено дека после 20 гола плус плаќа Јунајтед и уште некои такви :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
@Џони Вајсмилер види си го само стилот на пишување. Арсенал биле мочковци, мекуши, лузери. Ретко се дрзнувам да пишувам ама пишуваш глупости, мислиш дека имаш вансериски опсервациски способности и газиш на нерви, а сакаш и ваше височество да ти пишуваат. Напрај си една интроспекција на твоите постови ќе видиш што ти зборам и јас и Пеџа и сите други.
А чекај јас тебе некаде те навредив?.или било кој од вас?..јас пишувам за таму некојси во Англија а не тука ..што имате вие со нив?..да не ви се роднини?.сепак ова е форум и не треба толку да се оптеретувате за личности што не знаат дека постоите и да знаат веројатно нема да се замараат за тоа..затоа пред да ме осудуваш за тоа како јас сум мислел дека имам опсервациски способности прво преиспитајсе самиот себе и размисли дали вреди да влегуваш во конфликт со мене заради твојот омилен клуб..и на крај краева ние сме само обични личности што си коментираме на форум..не работиме во ББС или СНН па нашиот глас да се слушни надалеку

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па да ама кога ќе има нешто од некој договор што не одма објавено пишуваш одма а не де сеќавам да пиша дека у договорот има вклучено дека после 20 гола плус плаќа Јунајтед и уште некои такви :)
Што збориш бе друже? Кога ќе имало некој договор што не одма објавено, wtf? Го најдов фајлов на ББЦ госип и го ставив, да не требаше како интро платите на цел Манчестер Јунајтед да ги пишам за да обелам образ?

Пак ќе те прашам, дента по трансферот на Марсијал ги дискутиравме клаузулите на дваес теми на форумов, напамет веќе сите знаат дека се платени 20 сега, 30 во јуни, 15-20 за Голден Бој, 15-20 за настапи и 15-20 за голови. Што тука е непознато или нејасно? За ова со Мангала знаеше ли некој дека трансферов бил повеќе од 42 милиони фунти?

Најди трансфер документ од играч на Манчестер и постирaј го и ти, кој ти брани... Чуден народ, мора да се признае.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
А чекај јас тебе некаде те навредив?.или било кој од вас?..јас пишувам за таму некојси во Англија а не тука ..што имате вие со нив?..да не ви се роднини?.сепак ова е форум и не треба толку да се оптеретувате за личности што не знаат дека постоите и да знаат веројатно нема да се замараат за тоа..затоа пред да ме осудуваш за тоа како јас сум мислел дека имам опсервациски способности прво преиспитајсе самиот себе и размисли дали вреди да влегуваш во конфликт со мене заради твојот омилен клуб..и на крај краева ние сме само обични личности што си коментираме на форум..не работиме во ББС или СНН па нашиот глас да се слушни надалеку
Аналогно на тоа да го цитирам Stefan-Kobe кој си бе ти да коментираш? Нели така искача, ако јас не смеам да го бранам мојот тим ни ти не смееш да го напаѓаш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Аналогно на тоа да го цитирам Stefan-Kobe кој си бе ти да коментираш? Нели така искача, ако јас не смеам да го бранам мојот тим ни ти не смееш да го напаѓаш.
Кој си бе ти да ме цитираш мене?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас не го напаѓам,јас сметам дека ја пишувам реалноста и ниту еден не прочитав онака да ме издемантира со одредени факти..јас напишав битни утакмици,Пеџа и останатите ми ги спомнувате дербите..не знаев дека само дерби натпреварите се битни на пример...мене Арсенал како што напоменав ми е единствениот Англиски клуб што го симпатизирам и смачено ми е да гледам каде што редат неуспеси без борба и да му гледаат во грб на ривалите..лична желба ми е да освојат титула и да станат некој фактор во Англија и во Европа..ама премногу се меки како екипа,нема фудбалски инает и цврстина во нив..тоа ме нервира..типични мекуши

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom