Не не, сеа ќе дојде @Stefan-kobe и ќе ми каже како некој збор се пишувал одвоено или ќе ми пише Оби Карагер.@Stefan-kobe @Џонтра Волта Еве и об1 има направено печатна грешка, наместо „повредени“ пишал „проведени“, па прашај те го „где су их провели батице?“, чисто за некој лајк плус.
Џонтра сељандурата беше тоа, не е овој „грацкиов“. ГраЦки и приграЦки, еве гиНе не, сеа ќе дојде @Stefan-kobe и ќе ми каже како некој збор се пишувал одвоено или ќе ми пише Оби Карагер.![]()
Пред 10 години, кога освојуваа знаел како да ја постави, па заборавил, па сеа пак научил?Никoј не мoже дa негирa декa Венгер пoсле 10 гoдини мaвaње сo глaвa вo ѕид, кoнечнo нaучи кaкo дa јa пoстaви игрaтa прoтив пoјaки тимoви.
Шaмпиoнски ментaлитет немaaт. Немaaт вo тимoт вистински лидери кoи би гo издигнaле тимoт, oсвен Чех. Дaли ќе успее oн сaм, ќе видиме.
Никoј не мoже дa негирa декa Венгер пoсле 10 гoдини мaвaње сo глaвa вo ѕид, кoнечнo нaучи кaкo дa јa пoстaви игрaтa прoтив пoјaки тимoви.
Па тоа што го направил стариот со Јунајтед не може да го направил никој друг во ова време, затоа и со нетолку квалитетни играчи освојувал. Најмалку такво нешто може да се очекува од Венгер, да после 20 години менаџирање, промени пристап и начин на игра.Абе Џонката во право беше до некаде, еве јас како фан на Арсенал уште не можам да видам таков гнасен победнички менталитет како Јунајтед во времето на Ферги, ама па он ја претера, зборува од памет, дека Арсенал не ги добивал утакмиците со ривалите, а баш последнава година тој скор е значително подобрен.
Сaкaш дa кaжеш декa сo ист нaчин нa игрa излaгa сегa прoтив Јунaјтед, Сити, Челзи, Ливерпул, сaмo штo тимoт е мaлце пoквaлитетен пa не примa пo 5, 6, 8 гoлoви?Па тоа што го направил стариот со Јунајтед не може да го направил никој друг во ова време, затоа и со нетолку квалитетни играчи освојувал. Најмалку такво нешто може да се очекува од Венгер, да после 20 години менаџирање, промени пристап и начин на игра.
Тоа може да се очекува од нови менаџери, кои ќе пробаат да го копираат.
Исто така, не значи дека само со таков пристап се освојува лига.
Дигни слушалка.Слаба била формата и лоша играта. Извлечен заклучок после 90 минути одиграни против Арсенал, на пријателски меч.
Океј, важи, ќе се чуеме.
Тоа е ненамерна грешка бе смрад, а не она твоено поДполно или поДпреш. Изгуби ми се ти ебам тоа Ники Минажот.@Stefan-kobe @Џонтра Волта Еве и об1 има направено печатна грешка, наместо „повредени“ пишал „проведени“, па прашај те го „где су их провели батице?“, чисто за некој лајк плус.