Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Јас не го напаѓам,јас сметам дека ја пишувам реалноста и ниту еден не прочитав онака да ме издемантира со одредени факти..јас напишав битни утакмици,Пеџа и останатите ми ги спомнувате дербите..не знаев дека само дерби натпреварите се битни на пример...мене Арсенал како што напоменав ми е единствениот Англиски клуб што го симпатизирам и смачено ми е да гледам каде што редат неуспеси без борба и да му гледаат во грб на ривалите..лична желба ми е да освојат титула и да станат некој фактор во Англија и во Европа..ама премногу се меки како екипа,нема фудбалски инает и цврстина во нив..тоа ме нервира..типични мекуши
Па ако не ги сметаш дербињата, значи ги сметаш утакмиците со „помалите“ тимови. Утакмици на кои сити редовно испушта бодови, а Арсенал има поголем континуитет, дали тоа значи дека Сити се полузерска екипа од Арсенал и имаат повеќе мекуши?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па ако не ги сметаш дербињата, значи ги сметаш утакмиците со „помалите“ тимови. Утакмици на кои сити редовно испушта бодови, а Арсенал има поголем континуитет, дали тоа значи дека Сити се полузерска екипа од Арсенал и имаат повеќе мекуши?
Очигледно неможиме да се разбериме..ете ако мислиш дека не сум во право во ред е..немам нерви и време повеќе да реплицирам за Арсенал што и како

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Убаво му укажаа и на него дека Арсенал е променет во последно време, иако, и ја мислам дека требаше барем една од утакмиците со Саутемптон и Стоук да добијат.
Против Сити сменија пристап лани и ги добија со 0-2, годинава кога им беше најгусто у ЛШ се извадија, иако, со огромна доза на среќа во првиот меч со Баерн. Годинава го победија Сити, Јунајтед, Челси, па изгубија ради Габриел, тепаа кај Лестер. Подобрени се во тој поглед, дали доволно за титула, ке видиме. Мое мислење е дека кога би биле комплетни Арсенал и Сити, мала предност би им дал на плавциве, чисто ради тоа што знаат што е шампионски менталитет.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.494
Поени од реакции
10.253
@Џони Вајсмилер Друже те сфаќам во целост што сакаш да кажеш, но грешиш и тоа многу. Арсенал низ годиниве, поточно последните 7-8 оние утакмици не ги губеше поради лузерскиот менталитет туки поради неквалитетниот тим,тим којшто поради добро познати причини беа составени од млади и неискусни играчи и згора на тоа повредени одреден период од сезоната.
Сега пошто помалку мешаш поими како неискуство и повреди со лузерски менталитет, ќе ти дадам чист пример за лузерски менталитет.
Екипа која 20 години не освои ништо, а притоа трошеше луди суми и тоа рекордни во тоа време. Со рекорден трансфер за Виери, со можеби најдобриот играч во историјата Роналдо, со Сидорф и купишта милиони губеа титули у последно коло. Е овде нема мешење на поими и е чист пример за лузерски менталитет.
И немој да ме сфатиш грешка, Интер во Италија ми се најсимпатични и оваа година сакам да освојат...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
@Џони Вајсмилер Друже те сфаќам во целост што сакаш да кажеш, но грешиш и тоа многу. Арсенал низ годиниве, поточно последните 7-8 оние утакмици не ги губеше поради лузерскиот менталитет туки поради неквалитетниот тим,тим којшто поради добро познати причини беа составени од млади и неискусни играчи и згора на тоа повредени одреден период од сезоната.
Сега пошто помалку мешаш поими како неискуство и повреди со лузерски менталитет, ќе ти дадам чист пример за лузерски менталитет.
Екипа која 20 години не освои ништо, а притоа трошеше луди суми и тоа рекордни во тоа време. Со рекорден трансфер за Виери, со можеби најдобриот играч во историјата Роналдо, со Сидорф и купишта милиони губеа титули у последно коло. Е овде нема мешење на поими и е чист пример за лузерски менталитет.
И немој да ме сфатиш грешка, Интер во Италија ми се најсимпатични и оваа година сакам да освојат...
@Stefan-kobe и @Џонтра Волта ова Факево ама онака суптилно како ви го перна за Интер и реалноста која ја носи тој лузерски тим хехе :icon_lol:

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
Џ

Џонтра Волта

Гостин
@Stefan-kobe и @Џонтра Волта ова Факево ама онака суптилно како ви го перна за Интер и реалноста која ја носи тој лузерски тим хехе :icon_lol:
Абе пичку матер ни го пернал, видел на јутуб дека изгубивме титула у последно коло 2003та година и одма лузерски менталитет и 20 години без титула.
А отприлика тој период Интер има 2 УЕФА купа освоено. Нема врска.

Арсенал е поим за лузерана, у право е Џони, Венгер е можеби најголем лузер у фудбалскиов свет, 40 години е тренер 2 титули нема освоено.
Ја сум сигурен дека Арсенал никој не ги сваќа сериозно, за поголемиве екипи зборам, кога играат против Арсенал аха у реду е ништо посебно.

Не дека биле лузери туку немале екипа добра, затоа не освајале титули :pos: среќа па Фергусон имаше многу јаки екипи па затоа шораше низ Англија, ама тоа ти се вика #тет, нешто што Арсенал со Венгер никад нема да го има.
Нешто што го имаше Интер со Мурињо, нешто што поготово го имаше Јувентус со Конте.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.494
Поени од реакции
10.253
Абе пичку матер ни го пернал, видел на јутуб дека изгубивме титула у последно коло 2003та година и одма лузерски менталитет и 20 години без титула.
2002 дете,2002...Оо навивачу на Интер.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.914
Поени од реакции
67.590
Колку ќе биде убаво кога ќе сфатите дека сте згрешиле за Педро, посебно овие од Јунајтед :X3:

2 down, 1 to go :icon_lol:
#непотребен
#просечко
Швајни е најтрофејниот. Педро после него.

Али да, 21 милион фунти за Педро се гола вода. Многу биле :pos:
Доста со потценување на Педро бе. Ќе си гази. Уште се надевам дека нема да го земете.
Тако је говорио @Донев ... Има уште мислења, али ајде, доста му се...:D

How Pedro went from marquee signing to flop

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom