Фалкао е пак повреден и тоа изгледа на подолг период. Не би требало, ама смешен клуб секаква глупост може да направи.Еден од Реми или Фалкао си оди така?
Истата Марина шо влијаеше за трансферот на ТоресMarina Granovskaia played an important role in Pato deal.
Двата дај БожеЕден од Реми или Фалкао си оди така?
Па да ама кога ќе има нешто од некој договор што не одма објавено пишуваш одма а не де сеќавам да пиша дека у договорот има вклучено дека после 20 гола плус плаќа Јунајтед и уште некои таквиЗошто да пишам добро позната информација од пред 9 месеца што ја знае и баба ми?
Ај успут некој ако не знаел, Марсијал ќе не кошта 100 милиони, Олд Трафорд и пола канцеларии на Адидас.
А чекај јас тебе некаде те навредив?.или било кој од вас?..јас пишувам за таму некојси во Англија а не тука ..што имате вие со нив?..да не ви се роднини?.сепак ова е форум и не треба толку да се оптеретувате за личности што не знаат дека постоите и да знаат веројатно нема да се замараат за тоа..затоа пред да ме осудуваш за тоа како јас сум мислел дека имам опсервациски способности прво преиспитајсе самиот себе и размисли дали вреди да влегуваш во конфликт со мене заради твојот омилен клуб..и на крај краева ние сме само обични личности што си коментираме на форум..не работиме во ББС или СНН па нашиот глас да се слушни надалеку@Џони Вајсмилер види си го само стилот на пишување. Арсенал биле мочковци, мекуши, лузери. Ретко се дрзнувам да пишувам ама пишуваш глупости, мислиш дека имаш вансериски опсервациски способности и газиш на нерви, а сакаш и ваше височество да ти пишуваат. Напрај си една интроспекција на твоите постови ќе видиш што ти зборам и јас и Пеџа и сите други.
Што збориш бе друже? Кога ќе имало некој договор што не одма објавено, wtf? Го најдов фајлов на ББЦ госип и го ставив, да не требаше како интро платите на цел Манчестер Јунајтед да ги пишам за да обелам образ?Па да ама кога ќе има нешто од некој договор што не одма објавено пишуваш одма а не де сеќавам да пиша дека у договорот има вклучено дека после 20 гола плус плаќа Јунајтед и уште некои такви![]()
Од 7 деца 2-3 сигурноИма ќерка Абрамович?
Ставајте клаузула у договорот ако ебе една ќерка 50% помала плата :ДОд 7 деца 2-3 сигурно![]()
Аналогно на тоа да го цитирам Stefan-Kobe кој си бе ти да коментираш? Нели така искача, ако јас не смеам да го бранам мојот тим ни ти не смееш да го напаѓаш.А чекај јас тебе некаде те навредив?.или било кој од вас?..јас пишувам за таму некојси во Англија а не тука ..што имате вие со нив?..да не ви се роднини?.сепак ова е форум и не треба толку да се оптеретувате за личности што не знаат дека постоите и да знаат веројатно нема да се замараат за тоа..затоа пред да ме осудуваш за тоа како јас сум мислел дека имам опсервациски способности прво преиспитајсе самиот себе и размисли дали вреди да влегуваш во конфликт со мене заради твојот омилен клуб..и на крај краева ние сме само обични личности што си коментираме на форум..не работиме во ББС или СНН па нашиот глас да се слушни надалеку
Кој си бе ти да ме цитираш мене?Аналогно на тоа да го цитирам Stefan-Kobe кој си бе ти да коментираш? Нели така искача, ако јас не смеам да го бранам мојот тим ни ти не смееш да го напаѓаш.
Јас не го напаѓам,јас сметам дека ја пишувам реалноста и ниту еден не прочитав онака да ме издемантира со одредени факти..јас напишав битни утакмици,Пеџа и останатите ми ги спомнувате дербите..не знаев дека само дерби натпреварите се битни на пример...мене Арсенал како што напоменав ми е единствениот Англиски клуб што го симпатизирам и смачено ми е да гледам каде што редат неуспеси без борба и да му гледаат во грб на ривалите..лична желба ми е да освојат титула и да станат некој фактор во Англија и во Европа..ама премногу се меки како екипа,нема фудбалски инает и цврстина во нив..тоа ме нервира..типични мекушиАналогно на тоа да го цитирам Stefan-Kobe кој си бе ти да коментираш? Нели така искача, ако јас не смеам да го бранам мојот тим ни ти не смееш да го напаѓаш.