Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 декември 2013
Мислења
4.157
Поени од реакции
10.994
Абе пичку матер ни го пернал, видел на јутуб дека изгубивме титула у последно коло 2003та година и одма лузерски менталитет и 20 години без титула.
А отприлика тој период Интер има 2 УЕФА купа освоено. Нема врска.

Арсенал е поим за лузерана, у право е Џони, Венгер е можеби најголем лузер у фудбалскиов свет, 40 години е тренер 2 титули нема освоено.
Ја сум сигурен дека Арсенал никој не ги сваќа сериозно, за поголемиве екипи зборам, кога играат против Арсенал аха у реду е ништо посебно.

Не дека биле лузери туку немале екипа добра, затоа не освајале титули :pos: среќа па Фергусон имаше многу јаки екипи па затоа шораше низ Англија, ама тоа ти се вика #тет, нешто што Арсенал со Венгер никад нема да го има.
Нешто што го имаше Интер со Мурињо, нешто што поготово го имаше Јувентус со Конте.
Најголемата грешка на Венгер е шо остана толку долго во Арсенал. 1997-2005 немаше подобар и поиновативен тренер, ама ајде жабарите сте поблиску до Швајцарија и сте најнеутрални

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.496
Што збориш бе друже? Кога ќе имало некој договор што не одма објавено, wtf? Го најдов фајлов на ББЦ госип и го ставив, да не требаше како интро платите на цел Манчестер Јунајтед да ги пишам за да обелам образ?

Пак ќе те прашам, дента по трансферот на Марсијал ги дискутиравме клаузулите на дваес теми на форумов, напамет веќе сите знаат дека се платени 20 сега, 30 во јуни, 15-20 за Голден Бој, 15-20 за настапи и 15-20 за голови. Што тука е непознато или нејасно? За ова со Мангала знаеше ли некој дека трансферов бил повеќе од 42 милиони фунти?

Најди трансфер документ од играч на Манчестер и постирaј го и ти, кој ти брани... Чуден народ, мора да се признае.
Океј ај на шала почнав ама кога веќе викаш за Марсијал сме пишувале ова што сега го пишуваш за Мангала уште у пред некој месец беше активно дека коштал повеќе него што е кажано.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.237
Поени од реакции
18.421
Сезонава е претешко играч на Челзи да се оцени како флоп или успех, оти цел тим заедно со доктори и чистачи потфрлија.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
А цел муабет почна демек немало провокации пред утакмицата Арсенал-Челзи.
Само ја очекував провокации а не тропање глупости на ангро од дежурните итаљански експерти на кои посебно поле од ескпертизата им е Венгер и Арсенал.

Ајт мрш, доста ви е до недела.

Ако не победиме може да се вратите.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Како бе Педро не е флоп? Ме заебавате? Дечкото освен дебито со ВБА апсолутно ништо нема направено. Педро е еден од доказите дека кога играчи како него играат покрај класа играчи како Меси, изгледаат како да се светска класа крила, а кога ќе дојдат во екипа како Челзи во која нема играч кој секој меч ќе му мести по 3-4 шанси и наместо тоа ќе треба самиот да ги креира, исчезнува.

Член од
7 септември 2014
Мислења
3.430
Поени од реакции
2.113
И јас сум разочарана од Педро, очекував барем да прај некоја разлика на терен а овај освен да плачи и за гла да се корни по секоја изгубена топка ништо друго не знај.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Кога сме кај Педро муабетот, каков само сеир имаше на наша сметка дека не го сакавме. :D Па и не убедуваа дека ќе ни е жал што ни го „украле“.:icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога ви викавме ние од Ман Утд фан клуб дека е просечен играч, вие не, љубоморни сме биле а месец дена уназад во црква одевме за да не потпише :pos: За крила барем верувајте ни, имаме висок критериум кога е во прашање таа позиција :kuracc:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.902
Поени од реакции
116.260
Педро не бил флоп :pos::pos: Не бе баба ми е флоп. Воопшто не му беше Педро потребен на Челзи, за мене ништо посебно ко играч, имаше среќа и се најде во вистинско време во оној совршен тим на Барселона, си беше верна измена цело време и тоа е тоа. Али за тим ко Челзи, кој атакува на титули на сите фронтови, мислам дека беше тотална утка овој трансфер на Педро. Боље да не земеа ништо и поише да ги пуштаа Лофтус Чик и тој Кенеди отколку ова дрваров што прета како пребиено куче. Педро еј, со своите 13 кила против оние типични англиски дефанзивци како Шоукрос рецимо :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom