Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Citano e, samo 9kw razlika od smetkata do koga jas sum cital-na 14.12 vecerta.Realno potrosena struja za sredina Noemvri-sredina Dekemvri x.xxx denari. Smetkata ne e seuste gotova, no pobitno mi e realno kolku sum potrosil otkolku dali evn citale mesecov ili ne.
Aj ne pisuvam sumi da ne pocnat povtorno standardnite komentari.
мој прв комшија 4 метри не делат од прозор до прозор е бурекџија и заедно со жена му секој трет ден во дворот ( 2 метра од климата пржат кромид по 50-60кг) па мене внатре не ми мириса на пржен кромид. Ова го пишувам за ептен да ти се разјасни убаво работата, а од мојата клима верувај дека нема да најдеш полоша што и да земеш, значи и пожар да гасат надвор ти ќе си го дишеш тој воздух што ти е во собата, ништо не ти влегува низ надворешната единица внатре[DOUBLEPOST=1450389544][/DOUBLEPOST]Јас за тоа прашав, не сум баш упатен у оваа проблематика. МИслев дека влече воздух од надвор и го испушта внатре со самото дување....Ако прашаш 10 лаици за оваа тема, 10 од нив би го мислеле истото. Сепак фала на одговорот
тој вториот камин што е 16К го има мој другар ама од тие бугарските прити, и грее соба од ~50м2 со помалку од 15м3 дрва на Т никогаш помала од 25с. Пред пола час си тргнав од кај него беше 28 на другиот крај од собата кај што е термометарот поставен на 1.4м. од подот[DOUBLEPOST=1450390609][/DOUBLEPOST]mn eftina klima vo alfi tehnocentar, made in italy, so visok SCOP 4.04 ja ima nekoj razgledano???
Sent from my SM-G360F using Tapatalk
0.37KW мин. само тоа не ме бендисуваHaier-ot e sega 22.000 denari vo SET.
Ako seuste nemas zemeno, za ovaa cena ne mu ja misli voopsto.
Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!mn eftina klima vo alfi tehnocentar, made in italy, so visok SCOP 4.04 ja ima nekoj razgledano???![]()
Sent from my SM-G360F using Tapatalk

Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!
@yamaha10 @ogledaloogledalo Haier-ot nikogas i nevredel poveke od toa sto sega ima cena, prassajte se zasto e sega cenata takva i pored Euroventot
Ferski ke bide poso buckate za Haier a pojma nemate sto ima u klimava da im ostavite broevi na telefoni na @kabomH i ostali sto sakaat da kupat klima da moze da ve najdat ko nema da gi gree, i koga ke pcujat po klimava![]()
A podobro ke mu bide so NEO ili Vivax najeftiniot ili ST ako kupi?????Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!
@yamaha10 @ogledaloogledalo Haier-ot nikogas i nevredel poveke od toa sto sega ima cena, prassajte se zasto e sega cenata takva i pored Euroventot
Ferski ke bide poso buckate za Haier a pojma nemate sto ima u klimava da im ostavite broevi na telefoni na @kabomH i ostali sto sakaat da kupat klima da moze da ve najdat ko nema da gi gree, i koga ke pcujat po klimava![]()
Jupiter не го изгледав поради тоа што сите го осудија на пропаст, а сакав поради Милчето.За мене Jupiter Ascending е дефинитивно дно дна од тие од 2015, а по него, тука некаде Love. Треба да ги следиме вот и гранде-јуве со топ листиве, а? Што велиш?
Многу нормално.![]()

na flaerov ja vidov i rekov da spodelam, klimata e na slikata Arielli 21717mkd , vo agolot pishuva made in italy, a ja barav na net izlaga samo vo neptun deka ja ima.....Kede e tuka klimata "Made in Italy" ? Gleam pecki a klima nema, ako si u blizina na Kumanovo slikaj ja i pisi model da znaeme za koja klima zboris, i cena normalno!