Македонски титлови -> побарување!

Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
Да има начин и е многу лесно Subtitles Modifier 2.95. Во ова програмче внесуваш кога прв пат започнува преводот и кога последен пат завршува и самото подесува како треба да биде коректното време :smir:.
Сепак мислам дека Subtitle Workshop е многу подобар програм.

http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
знае ли некој кај да најдам МАКЕДОНСКИ СРПСКИ ХРВАТСКИ или било каков превод за The Social Network !!!!!!!!!!!
неможам никаде нишо да најдам

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Сепак мислам дека Subtitle Workshop е многу подобар програм.

http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw
Subtitle Workshop е најдобриот програм за овие работи.

знае ли некој кај да најдам МАКЕДОНСКИ СРПСКИ ХРВАТСКИ или било каков превод за The Social Network !!!!!!!!!!!
Е кај ќе најдеш, кога излезе Social Network, завчера? :) Почекај си саглам снимка...

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

Е кај ќе најдеш, кога излезе Social Network, завчера? :) Почекај си саглам снимка...
абе си симнав ја солидна снимка али превод тапа никаде нема

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Уште е на камера... таков филм, не е филм... убиваш 90% од филмот на слика и звук... додека не дојде R5 барем, не вреди... ти си знаеш за тоа, иначе види на стандардните два сајта, titlovi и podnapisi ако нема, тогаш нема. Можеш да почекаш некој ден, ама обично чекаат да излезе колку толку добра верзија за да прават превод за неа...

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ајде напрајте превод за Hole in One, нема ни на македонски, ни српски, ни хрватски по интернетов... :toe:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
Уште е на камера... таков филм, не е филм... убиваш 90% од филмот на слика и звук... додека не дојде R5 барем, не вреди... ти си знаеш за тоа, иначе види на стандардните два сајта, titlovi и podnapisi ако нема, тогаш нема. Можеш да почекаш некој ден, ама обично чекаат да излезе колку толку добра верзија за да прават превод за неа...
кажав дека најдов саглам снимка.. аудио видео 9ки.
ди ви ди за едно недела две може...

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Сите преводи може да се најдат на :

www.all4divx.com
Не си добро информиран. :tapp: Тоа ти е навистина добар сајт, ама дека ги има сите преводи...е за тоа не сум сигурен.

Он Топик: Дали некој може да ми даде линк за македонски превод на Transformers (2007). За вториот дел Transformers 2 - Revenge Of The Fallen (2009) најдов македонски а ме чуди што нема за првиот дел...

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708

abe jas trazam na Angliski prevod ....ako znae nekoj neka kaze

--- надополнето ---

na angliski trazam jas ..sega zasega ima samo na Turski i indoneziski

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522

--- надополнето ---

ни турски знам нити па индонезиски.. ке си почекам додека не најдам некој српски или хрватски.. филмот е од пред недела дена од прилике за уше една недела рачунам да најдам барем некаков превод па ке го средам јас после понапред поназад.. :)

Член од
27 ноември 2008
Мислења
402
Поени од реакции
88

--- надополнето ---

И ја барам и исто само на турски и индонезиски најдов :pos2:
а снимката е солидна, не е кам

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070
Каде да најдам Македонски превод за Prison Break од сезона 1, епизоди 12-22, но за HDTV.XviD-LOL
Никаде не можам да најдам за овие епизоди, од тој тип. Нема на divxtitlovi, нема ни на podnapisi, ниту на all4divx.

Jimmy

Организатор
Член од
26 мај 2006
Мислења
927
Поени од реакции
312
Каде да најдам Македонски превод за Prison Break од сезона 1, епизоди 12-22, но за HDTV.XviD-LOL
Никаде не можам да најдам за овие епизоди, од тој тип. Нема на divxtitlovi, нема ни на podnapisi, ниту на all4divx.
Кога сме кај Prison Break јас имам Македонски превод за сезона 1 ама не е од тој тип што го бараш...sorry, а мене ми треба пак Македонски превод за Сезона 2, никаде не можам да најдам...најдов за сите други сезони.

Kajgana Shop

На врв Bottom