Македонски титлови -> побарување!

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
Превод за American pie 1 македонски ќе ве молам:salut:

Имам еден превод за Шерлок Холмс ама оди некое време пред тоа што ќе го кажат. Има некое чаре да го натемпирам?

Или ако има некој Шерлок Холмс превод што не оди пред време, нека сподели. :)

малце обратно иде од темава, али не знам кај да пишам а итно ми требаат преводи на англиски за македонските Тетовирање и Gypsy Magic. ако има некој што е побрзо нека ми прати по пп. благодарам однапред. :)

Превод за The Godfather 3 ,било каков само да е добар,Српски,Хрватски,Македонски сеедно :)

Имам еден превод за Шерлок Холмс ама оди некое време пред тоа што ќе го кажат. Има некое чаре да го натемпирам?

Или ако има некој Шерлок Холмс превод што не оди пред време, нека сподели. :)

Да има начин и е многу лесно Subtitles Modifier 2.95. Во ова програмче внесуваш кога прв пат започнува преводот и кога последен пат завршува и самото подесува како треба да биде коректното време :smir:.

превод за серијата Ultimate Force... нема по нетов... барем ја колку што успеав да прегледам...

луѓе.превод за Get Him To The Greek 2010???
ве молам ако најдете одма постирајте,се отепав од барање и не најдов, може и македонски,српски или хрватски!!

ве молам најсрдечно за македонски превод за THE NOTEBOOK ми треба ама ненормално ептен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom