Македонски титлови -> побарување!

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Превод за American pie 1 македонски ќе ве молам:salut:

П

Паган-др

Гостин
Имам еден превод за Шерлок Холмс ама оди некое време пред тоа што ќе го кажат. Има некое чаре да го натемпирам?

Или ако има некој Шерлок Холмс превод што не оди пред време, нека сподели. :)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
малце обратно иде од темава, али не знам кај да пишам а итно ми требаат преводи на англиски за македонските Тетовирање и Gypsy Magic. ако има некој што е побрзо нека ми прати по пп. благодарам однапред. :)

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Превод за The Godfather 3 ,било каков само да е добар,Српски,Хрватски,Македонски сеедно :)

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Имам еден превод за Шерлок Холмс ама оди некое време пред тоа што ќе го кажат. Има некое чаре да го натемпирам?

Или ако има некој Шерлок Холмс превод што не оди пред време, нека сподели. :)
Да има начин и е многу лесно Subtitles Modifier 2.95. Во ова програмче внесуваш кога прв пат започнува преводот и кога последен пат завршува и самото подесува како треба да биде коректното време :smir:.

С

Спенсер

Гостин
превод за серијата Ultimate Force... нема по нетов... барем ја колку што успеав да прегледам...

Freddy Krueger

The Dream Master
Член од
18 март 2009
Мислења
2.236
Поени од реакции
2.028
луѓе.превод за Get Him To The Greek 2010???
ве молам ако најдете одма постирајте,се отепав од барање и не најдов, може и македонски,српски или хрватски!!

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
ве молам најсрдечно за македонски превод за THE NOTEBOOK ми треба ама ненормално ептен !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom