Македонски титлови -> побарување!

• Креатор на темата Креатор на темата mr.wicket
  • Време на започнување Време на започнување
slegov prevod za eden film i sega kako da go namestam??? nov sum so ovaa rabota,pomos malce?

Батка како што ти е плеерот само влечиго преводот во него или иди на внеси превод insert subtitle ако некој има превод за Dude, Where's My Car македонски нормално нека каже инаку македонски превод можеш да направиш за 3 дена така што ај на работа

ќе ве замолам да ми најдете македонски или српски превод од Caught in the Crossfire (2010) ,се отепав од барање и не можам да најдам!!
фала однапред!!
:)

некој да ми најде превод за овој германскиов madchen madchen . се отепав од барање , ни српски , ни бугарски , ни хрватски можам да најдам , македонски па ич :)

македонски превод за the nightmare before christmas..fala!

Не мора да е мак превод било каков од балканот (само не бугарски) за Округот Оринџ 4 сезона од 11епозода па нагоре.

Здраво,
може ли некој да ми каже од каде може да го симнам "The secret" заедно со превод?

преводи за witchville и beauty and briefcase??? македонски, спрски, хрватски или што и да е...

Некоја хумана личност да се најде да ми најде превод за ,,Pearl Harbor,, на македонски? :jaj:

Ми треба превод за D-Tox со Сталоне. Да не биде од Титлови.ком пошо ниеден не фаќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom