Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Youth е супер и визуелно еден од најпрекрасните филмови што ги имам гледано.
9/10
Очекувам многу награди.
Глума, writing, музика...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Love :cuc::cuc::cuc:

Класика Гаспар Ное - експлицитен, а хуман. Крајот е еден од најубавите што сум ги гледал на филм.
Може ќе пишам рецензија подоцна.

Доста солидна драма, The End of the Tour со Jason Segel и Jesse Eisenberg.
Не ми се веруе дека истата песна ја има на крајот од филмот како и на Me and Earl and th..is is such a boring long movie title.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Prviot. Poso go mislis avantura, akcija neso... I koga ke se pojavi horror elementot e epten prijatno iznenaduvanje.
Baska si izguben I vrska nemas so se desava, pa si zaintrigiran.

Vtoriot e poise style-over-substance, efekti I pukanje.. ali mi e dobar poso e dobar seting za ponatamu.

Ete mi go zede zborot od usta.

P.S. Vtoriot del nalikuva (nekoi delovi) na filmot so Will Smith I Am Legend, del na Resident Evil.

Da, ama preveden od drug jazik na angliski pretpostavuvam. Ali imase nekoja si 70% tocnost.

Iako na kraj iskoci deka ne trebalo, ja celo vreme slusav, retko da citnav neso.
Абе јас пробав без превод, ама од почеток типов беше многу тивок, се напрегав да слушнам што размислува, и по десетина минути се откажав, зашто речиси ништо не сфатив. Од кај го симна?

War of the Worlds - тешко срање.
Стварно не ми е јасно како Спилберг се нафатил да го режира покрај толку генијални филмови на своето конто. :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom