Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
https://www.youtube.com/watch?v=IJBnK2wNQSo
Делува забавно.А и секако не можи да биди полош од егзодусот на Ридли. Плус Џејми, али се нешто му фали, каде рака, каде око, каде две.
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=IJBnK2wNQSo
Официјалниов трејлер пушти го и читај надолу коментари. Ептен хејт јади![]()

Nema vrska, uzivam u tie pejsazi, orientalna kultura dur drzev svest i so go pratev ne bese los, ke mu sednam odmoren, sigurno ke mi se sviga.Ovoj film ima edna od najlosite narativi so sum gledal godinava. Premnogu e tesko za sledenje, a vaka na rati pak uste poizgubeno ke se osekas.
Mozebi vredi za gledanje vtor pat za prikaznata, a izdrzliv e I po vtor radi predobrata kinematografija.

Многу народ, многу, оваа е некој вид продолжување на Alien франшизата а зад неа има многу фанови. Доста добар филм е Прометеј, освежување беше на sci-fi сцената, конечно излезе нешто ново и уникатно.Who cares? И онака Прометеј беше мех. Скот го ставам во ист кош со Лук Бесон - потрошен материјал.![]()

У кино коа го глеав во саботата, бев буквално сам.3 дена во септември - добра кинематографија, глума и звук, ама приказната не беше ништо посебно.
Абе јас со турскиот онака, колку-толку можам да се разберам (едно од три зборчиња ќе разберам и ќе склопам нешто, па макар и било неточно@Zlatikevichius аферим што ме пингна за Мустанг, само за превод ќе се изначекаме изгледа.
П.С. И за Аферим има каква-таква снимка, ама слабо романскиот.![]()
), особено ако зборуваат полека, ама овие зборуваат како навиени. 

We'll see about that..Абе јас со турскиот онака, колку-толку можам да се разберам (едно од три зборчиња ќе разберам и ќе склопам нешто, па макар и било неточно), особено ако зборуваат полека, ама овие зборуваат како навиени.
А за Aferim стварно не знам што ви е филмот. Мене не ми е на watchlist.
Инаку Mustang веројатно ќе и донесе номинација, ако не и Оскар на Франција, а Aferim иако е предложен од Романија, мислам дека има исто онолку шанси колку и нашиот Медена ноќ.![]()
Германскиот ќе земе номинација. Германскиот, Mustang и Son of Saul се најголеми фаворити, а мислам дека Оскарот 100% оди во Унгарија.We'll see about that..
Се си мислам дека Бабаи ќе го изгураат до номинација, иако мене ми беше просечен. Според листава што ја видов и што сум слушнал за филмовите, номинација мислам ќе добијат францускиот Mustang, исландскиов Rams, унгарскиот Son of Saul, Babai и уште некој од Афро-Азија или евентуално турскиов Sivas.
Туку за Аферим знам дека нема некоја преголема шанса, ама сакам да го гледам.![]()