UEFA Champions League 2015/2016

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Брат, немој да ме сфатиш погрешно ама дај оправи се. На секоја можна тема си точка на исмевање (и тоа заслужено). Се нешто со некој се објаснуваш, заглавуваш во ќор сокак и пишуваш некој ваков глуп пост. Друга работа, хуморот ти е тешка мизерија во - си влезен. До толку не си сетен дека сите се подбиваат со тебе и дека треба нешто да смениш? Кај нас ( во фан клуб Ливерпул) цитрони ни ги направи, арно Пеџа те банира не куртули од читање глупости. Нити издржана дискусија, нити ништо. 1.500 пост (плус тие како Rigel Kent) напишани во ветер.
Брат , не трескај глупости , знам дека ти фали малце коефициент на интелигенција , но не мора да го покажуваш во секоја тема . Твојот удел во форумот не е нешто специјално , не си давај на важност да ме коментираш без потреба , уклучи мозок и можеби ќе станеш програмер , математика и така ти идело слабо . Не сум баниран од фан клуб Ливерпул , ама тоа што те ставиле модератор не ти се додал памет за да изиграваш сезнајко .

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Брат , не трескај глупости , знам дека ти фали малце коефициент на интелигенција , но не мора да го покажуваш во секоја тема . Твојот удел во форумот не е нешто специјално , не си давај на важност да ме коментираш без потреба , уклучи мозок и можеби ќе станеш програмер , математика и така ти идело слабо . Не сум баниран од фан клуб Ливерпул , ама тоа што те ставиле модератор не ти се додал памет за да изиграваш сезнајко .
Hihihihihih такаје братеееееууууууу

Ригил :vozbud:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.832
Браво тогаш, не знаев дека и овој е до толку добар.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Ништо разочаран сум од темава. Очекував пак апокалиптични сценарија да се предвидуваат, али слабо нешто. Напишав после натпреварот пред две недели дека премногу луѓе летнаа по победата на Арсенал си мислиш светот го освоија. Готово, одма се планираше што ќе се дешавало Арсенал ако победи и на Алианц, па како можел Баерн да биде во опасност групите да не ги пројде оти можел да киксне со Олимпијакос и Динамо, па како Баерн биле слаби и не ти знам што. Одамна имам забележано дека најголем проблем на форумов се брзите заклучоци, донесени во лошо време после еве некој изненадувачки резултат или игра. Една ластовица не прави пролет бе луѓе.

Работите сега наеднаш пак се во нормала. Баерн е фаворит за освојување во Европа, Арсенал ќе си ги бара шансите за пролаз даље во последното коло во Грција, освен ако не се деси нешто неочекувано во 5тото иако не гледам како е тоа можно. Баерн за да не ги победи дома грциве треба гадно да им попуштат, додека Арсенал во Лондон ќе гледа да го здроби Динамо.

Искрено очекував и некој пост од Џони како ви држи лекции, али жал му е изгледа за поразот на Арсенал после се, оти нели омилен тим му биле од Англија :D

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Гледам никој не го спомнува " чудото " од голман Рајкович, дечкото што беше до небеса диган поради добрите партии на Светското за млади. Ме нервира тоа што сите се припотресоа како бил огромен талент и што ти знам, го направија подобар од што е. Не викам дека нема да го биде, млад е уште и се тоа, ама секое коло до сега во ЛШ прави по минимум една огромна грешка, киксови има колку сакаш.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413

Само во Бундес победуваме со голема разлика против тимови како Келн, :tvg:

Kajgana Shop

На врв Bottom