UEFA Champions League 2015/2016

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
It was the highest defeat for Arsenal in european competition. Puh.

Petr Cech has conceded his 100th goal at UCL - only 3 goalkeeper more (Casillas, Shovkovskiy and Kahn). Jubilee.

Javier Hernandez has scored four goals in this Champions League, tying his season best from 2010/11 for ManUnited.

Bayern Munich have scored 4+ goals in each of their last 5 home games in all comps, setting up a new club record. Beastmode.

Bayern Munich had more shots in the first half than in the whole game vs Frankfurt (10). Power.

Only Cristiano Ronaldo scored more CL-goals in the year 2015 (10) than Neymar (8) of FC Barcelona. Elite.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Изветреану кај ти текна волејов...:cuc::cuc::cuc::cuc:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
Баерн да сакаше комотно и до 6-7 гола може,али гревчиња се Арсенал :D од оваа утакмица сигурно све надоле ќе идат.
Позитива на вечерта Челзи :love: ланскиот Хазард гледајте го во Вили :icon_mrgr:
Валенсија кои ташачи човече,мислев дека далеку поквалитетна екипа се али ста је ту је.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.991
Поени од реакции
67.824
Разбирам дека мечот нема значење, али петарда...

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.517
Поени од реакции
8.232
Каков неспортски фаул направи овој турчинот гнасен од леверкузен. Да му ебам дегенерикот.
Да даде господ да испаднат заради тоа пичкарење.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Ќе ви влезев и на вас со некои Мур трол слики, али среќа Вилијан ја збучи, па фатив спортска :D
А ја па многу се насекирав дали ти ќе ни влезеше со Мур трол слики или не знам што. Поентата ми е - си имаш тема за ваков вид на слики (Смешни и интересни слики...).

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Гледам никој не го спомнува " чудото " од голман Рајкович, дечкото што беше до небеса диган поради добрите партии на Светското за млади. Ме нервира тоа што сите се припотресоа како бил огромен талент и што ти знам, го направија подобар од што е. Не викам дека нема да го биде, млад е уште и се тоа, ама секое коло до сега во ЛШ прави по минимум една огромна грешка, киксови има колку сакаш.
И ја сакав да го пишам истово, ама викам ај да не се праам многу паметен и да не јадам гомна. Ама го приметив, секое коло има по минимум еден гол што иде на негова душа. Испаѓа ко млад мајмун. Ама у реду е, млад е, талентиран е, се слагаме за тоа. Малце го исфорсираа медиумите поготово српските. А и Јокановиќ претера што го зема и форсира у прва екипа.
Требаше да си остане уште една сезона во Ѕвезда па после да си напраи трансфер во друга екипа во Европа а не во ебениот Израел.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.344
Поени од реакции
4.686
Али кое играчиште е Милер, колку брза и спретна реакција за првиот гол, небитно што топката малку го допре дефанзивецот на Арсенал. И за последниот капа доле, искористи лоша поставеност.

Да може ван гал да го доведе у Манчестер, да го напраи германскиот Ди Марија :cautious:

Kajgana Shop

На врв Bottom