UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Olympiakos 2-1 Dinamo Zagreb

Zdravko Mamic and Luciano Moggi like this
thumb-up-facebook-emoticon-like-symbol.png

135659dzaro.jpg

Абе кој Арсенал бе виј ги шо удаени се.

Зенит е третата екипа која се пласира во осминафинале.

Зошто пораз? Потценуваш екипа која минатата недела победи против истиот противник и има 6 победи во низа. Оди бе дечко во темана на Европа лига, не ти е местото тука.

Sent from my E2303 using Tapatalk

.. коа може петарда :D

Вилиан пак дал гол од слободен. Да не беше он до сега Челзи ќе беа испаднати од ЛШ и ќе беа последни во ПЛ. Од 18 бода на Челзи, па едно 10 бода сигурно се само заради него.

Ако фатам златна рипка прва и единствена желба ќе ми биде да ми напуни една торба со 20% од тоа што ќари Мамиќ вечерва.

Вилиан пак дал гол од слободен. Да не беше он до сега Челзи ќе беа испаднати од ЛШ и ќе беа последни во ПЛ. Од 18 бода на Челзи, па едно 10 бода сигурно се само заради него.
Абе сеа, не може никој да не игра. :D :D
Шала на страна, така е, Вилијан, Зума, Аспиликуета се единствените светли точки сезонава. Беговиќ така-така, си имаше киксови, еве и денеска исплива. Против Макаби би требало да тепаме, од друга страна Порто се фаворити против Д.Киев, но се надевам да им извадат нерешено. Нас секако исто ни се фаќа, последно коло мора да ги тепаме Порто за да бидеме први. Нерешено на Порто-Киев ќе ни одговара поради тоа што нема да бидат играчите оптеретени со тоа каква победа треба да обезбедат. Пошто искрено, многу заебано ќе биде ако завршиме втори - Барселона, Баерн, Реал, можеби Атлетико и Јувентус...

Уште не му кажале за бојкотот.

Доста се бламирате бре , не сум овде да објаснувам на некој што не сака да разбере . Тресна глупост , Ацо исправа нешто . Ајт.

Брат, немој да ме сфатиш погрешно ама дај оправи се. На секоја можна тема си точка на исмевање (и тоа заслужено). Се нешто со некој се објаснуваш, заглавуваш во ќор сокак и пишуваш некој ваков глуп пост. Друга работа, хуморот ти е тешка мизерија во - си влезен. До толку не си сетен дека сите се подбиваат со тебе и дека треба нешто да смениш? Кај нас ( во фан клуб Ливерпул) цитрони ни ги направи, арно Пеџа те банира не куртули од читање глупости. Нити издржана дискусија, нити ништо. 1.500 пост (плус тие како Rigel Kent) напишани во ветер.

Диего Коста кое трансфериште е сезонава. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom