UEFA Champions League 2015/2016

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Oд кај ти со толкава сигурност дека ќе бидат први? Што ако го тепаат Арсенал утре и после кикснат со Динамо и Олимпијакос?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Oд кај ти со толкава сигурност дека ќе бидат први? Што ако го тепаат Арсенал утре и после кикснат со Динамо и Олимпијакос?
Оти нема да кикснат со Олимпиакос и Динамо..ќе му ја здробат глата едноставно

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.591
E kako se znael pred vreme pobednikot koga treperea navivacite na baern do posledniot svirez? Koi ti se ovie logiki be?
Tocno e deka Baern bese so edna noga vo slednata faza ama deka mecot bil revijalen... So znam, golem si dovolno, preispitaj se.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
E kako se znael pred vreme pobednikot koga treperea navivacite na baern do posledniot svirez? Koi ti se ovie logiki be?
Tocno e deka Baern bese so edna noga vo slednata faza ama deka mecot bil revijalen... So znam, golem si dovolno, preispitaj se.
ЗНачи не мислам ревијален буквално,морам така да напишам за да разберите дека Баерн не се замараа бидејќи имаа огромна предност и дека реваншот беше само формалност со оглед на квалитетот кој го поседуваат самата екипа на Баерн ....знам дека сега после овие постови ќе ги извртите зборовите и ќе напишете како тоа Баерн кога ќе губел не се замарал ама во секој ебан пораз од Арсенал буквално е така...

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
ЗНачи не мислам ревијален буквално,морам така да напишам за да разберите дека Баерн не се замараа бидејќи имаа огромна предност и дека реваншот беше само формалност со оглед на квалитетот кој го поседуваат самата екипа на Баерн ....знам дека сега после овие постови ќе ги извртите зборовите и ќе напишете како тоа Баерн кога ќе губел не се замарал ама во секој ебан пораз од Арсенал буквално е така...
Полека со backpedalling-от.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Од кај знаеш?
Претпоставувам,класи се во прашање и се работи за игра која има времетраење од 90 минути што е премногу за екипи како Олимпиакос и Динамо Загреб во случај кога играат против таква квалитетна екипа како Баерн кој не би требало да има проблеми со нив ако сака да победи односно ако бодовите му се неопходни

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.694
Поени од реакции
88.680
Не стварно, вечерва има 7 натпревари а вие разговарате за Баерн, Арсенал, пријателски мечеви и кладилница...

:busi:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Јуве не победува вечер.
Реал не победува вечер.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
Очајната и мртвата екипа Менхенгладбах.[DOUBLEPOST=1446581564][/DOUBLEPOST]Дајте бе добар стрим за Гладбах - Јуве или Симулкаст стрим за сите натпревари.

Сите почнаа да ми сецкаат. :busi:

Последно уредено:

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774

Kajgana Shop

На врв Bottom