- Член од
- 14 март 2013
- Мислења
- 2.875
- Поени од реакции
- 8.678
Шо ми еВака мислеше?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо ми еВака мислеше?![]()
Брат, немој да ме сфатиш погрешно ама дај оправи се. На секоја можна тема си точка на исмевање (и тоа заслужено). Се нешто со некој се објаснуваш, заглавуваш во ќор сокак и пишуваш некој ваков глуп пост. Друга работа, хуморот ти е тешка мизерија во - си влезен. До толку не си сетен дека сите се подбиваат со тебе и дека треба нешто да смениш? Кај нас ( во фан клуб Ливерпул) цитрони ни ги направи, арно Пеџа те банира не куртули од читање глупости. Нити издржана дискусија, нити ништо. 1.500 пост (плус тие како Rigel Kent) напишани во ветер.
Брат , не трескај глупости , знам дека ти фали малце коефициент на интелигенција , но не мора да го покажуваш во секоја тема . Твојот удел во форумот не е нешто специјално , не си давај на важност да ме коментираш без потреба , уклучи мозок и можеби ќе станеш програмер , математика и така ти идело слабо . Не сум баниран од фан клуб Ливерпул , ама тоа што те ставиле модератор не ти се додал памет за да изиграваш сезнајко .
Ako te slusne Pjanic ke ti se naluti !!!Црњо е најбољи изведувач на слободни годинава, by a mile...
Ako te slusne Pjanic ke ti se naluti !!!![]()
4/4 ima Pjanic ..So Juventus,Carpi,Empoli i BayerМислам дека Вилиан е далеку поефикасен, на почетокот на сезоната имаше 4/4