UEFA Champions League 2015/2016

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Абе кој Арсенал бе виј ги шо удаени се.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.640
Поени од реакции
7.774
Зенит е третата екипа која се пласира во осминафинале.

Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Зошто пораз? Потценуваш екипа која минатата недела победи против истиот противник и има 6 победи во низа. Оди бе дечко во темана на Европа лига, не ти е местото тука.

Sent from my E2303 using Tapatalk
.. коа може петарда :D

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Вилиан пак дал гол од слободен. Да не беше он до сега Челзи ќе беа испаднати од ЛШ и ќе беа последни во ПЛ. Од 18 бода на Челзи, па едно 10 бода сигурно се само заради него.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.289
Поени од реакции
8.481
Ако фатам златна рипка прва и единствена желба ќе ми биде да ми напуни една торба со 20% од тоа што ќари Мамиќ вечерва.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
Вилиан пак дал гол од слободен. Да не беше он до сега Челзи ќе беа испаднати од ЛШ и ќе беа последни во ПЛ. Од 18 бода на Челзи, па едно 10 бода сигурно се само заради него.
Абе сеа, не може никој да не игра. :D :D
Шала на страна, така е, Вилијан, Зума, Аспиликуета се единствените светли точки сезонава. Беговиќ така-така, си имаше киксови, еве и денеска исплива. Против Макаби би требало да тепаме, од друга страна Порто се фаворити против Д.Киев, но се надевам да им извадат нерешено. Нас секако исто ни се фаќа, последно коло мора да ги тепаме Порто за да бидеме први. Нерешено на Порто-Киев ќе ни одговара поради тоа што нема да бидат играчите оптеретени со тоа каква победа треба да обезбедат. Пошто искрено, многу заебано ќе биде ако завршиме втори - Барселона, Баерн, Реал, можеби Атлетико и Јувентус...

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.252
Поени од реакции
8.168
Уште не му кажале за бојкотот.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Доста се бламирате бре , не сум овде да објаснувам на некој што не сака да разбере . Тресна глупост , Ацо исправа нешто . Ајт.
Брат, немој да ме сфатиш погрешно ама дај оправи се. На секоја можна тема си точка на исмевање (и тоа заслужено). Се нешто со некој се објаснуваш, заглавуваш во ќор сокак и пишуваш некој ваков глуп пост. Друга работа, хуморот ти е тешка мизерија во - си влезен. До толку не си сетен дека сите се подбиваат со тебе и дека треба нешто да смениш? Кај нас ( во фан клуб Ливерпул) цитрони ни ги направи, арно Пеџа те банира не куртули од читање глупости. Нити издржана дискусија, нити ништо. 1.500 пост (плус тие како Rigel Kent) напишани во ветер.

Член од
14 март 2013
Мислења
2.875
Поени од реакции
8.678
Диего Коста кое трансфериште е сезонава. :cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom