- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Озбилен си дека ги спомна баш Џан и Шкртел од цел тим? Па двајцата беа прегазени од Коста пред некоја утакмица.Ама не го заборавај и Шкртел коа веќе збориме за трчање кон судија, он е #1, не постои 1 утакмица да не го праи тоа, ако не ти се верува пример се двата дуела од Челси-Пул у фа купот, прати ги Чан и Шкртел што праат после секоја спорна ситуација... значи не е толкава разликата измеѓу за да ги исклучуваш едните а другите да ги демонизираме.
Лани беа у Пул Суарез и Стерлинг - одвратни дајвери и плачковци, ама на мене нр ми е толку битно тоа, составен дел од фудбалот е, не е некој нов тренд од пред 10 години..
Што мислиш, каква ќе беше ситуацијата Шкртел да му залепеше ѓон на Коста во гради? Да те потсетам што се деси со Арсенал кога го пецнаа со ѓон во костобран?[DOUBLEPOST=1446378569][/DOUBLEPOST]
Аууу урлам еј, бешика ми пукна у пичку матер.Не му пишувај дека нешто си рекол, на форум строго се ПИШУВА. Нема заебанции.
Луд си, луд, сфака част.[DOUBLEPOST=1446378718][/DOUBLEPOST]
Дај боже. АКо ништо друго, барем знам дека им вадиме пари на ѕвездите и потенцијалните ѕвезди, за разлика од...Klop pocinja da gazi, milo mi e i za Koutinjo zverot, super e ova za liverpul, da bog da vakvi partii da ima vo idnina i da se zaebe utre nekoj da frli 50milki pa na poolcive da im padne sekira u med, Klop da si donese igraci dostojni za crveniot dres i kadarni za sampionski liverpul i konecno i toa da bidne.