Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Kakvi kontri na Everton :cuc::oftopik:

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.032
Поени од реакции
11.667
А зошто играчите би се свртеле против Мурињо? Ај работите да не идат повеќе од пола сезона како што треба, па да разберам, али работите во сезоната не одат како што треба од Day 1. Дали станува збор за лоши подготовки, дали играчите имаат недоволна мотивација, не знам. Факт е дека на трансфер пазарот не се одигра како што треба. Педро беше земен, одличен во првите 2 утакмици, после го снема и се повреди. Куртоа повреден од крај на август. За плата да не се бунат случајно Азар и другите?

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
А зошто играчите би се свртеле против Мурињо? Ај работите да не идат повеќе од пола сезона како што треба, па да разберам, али работите во сезоната не одат како што треба од Day 1. Дали станува збор за лоши подготовки, дали играчите имаат недоволна мотивација, не знам. Факт е дека на трансфер пазарот не се одигра како што треба. Педро беше земен, одличен во првите 2 утакмици, после го снема и се повреди. Куртоа повреден од крај на август. За плата да не се бунат случајно Азар и другите?

zosto de? i jas toa prasuvam, zosto? sigurno ne radi toa sto e specijalen neli? ili pak da?

eve... zboruvame kako navivaci na celzi... nekoj od pocetok na sezona ne igra dobro (primer, hazard) i sto ke pravis ke go cekas da se razigra na 200 mecevi?
sedni go na klupa ili smeni ja taktikata... znaci odgovornosta e vo trenerot.

i za toa kako igraat igracite
i OSOBENO za toa kakvi podgotovki ke ima pred sezonata
i za toa koj sostav i kako ke igra
koi ivraci ke vi zemi ili nema da gi zemi vo transfer period i sl...

nie ovde imame situacija koga site smeat da bidat vinovni osven murinjo.... abe ajde, get serious

znaci deka ima nekoja zla krv toa e sigurno, e sega kij kade ukakal tie si znaat... a nie mkzime samo da gledame levi rezultati da se nervirame i da nagagjame
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.358
Поени од реакции
5.496
Колку сте загрижени за Мурињо го отековте од вчера. Не се секирајте толку гледајте вашите екипи и радувајте се малку на вашиот успех а не на неуспех на Челзи ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Па Мурињо е актуелен и за него ќе се збори. Истово беше со Роџерс лани, со Мојс преклани итн итн. Нормална последица е и сеирот и замарањето.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.761
Поени од реакции
52.733
Акo некoј игрaч бoјкoтирa, се нaдевaм декa ќе биде прoдaден уште вo јaнуaри и сaмo нaдoле дa му иде кaриерaтa. Пoсебнo aкo се тoчни збoрoвите штo кружaт.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.330
Поени од реакции
43.113
Акo некoј игрaч бoјкoтирa, се нaдевaм декa ќе биде прoдaден уште вo јaнуaри и сaмo нaдoле дa му иде кaриерaтa. Пoсебнo aкo се тoчни збoрoвите штo кружaт.
ne moze cel tim da go prodadat be donev :D

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Кој мерак ми се напрај за Сандрленд. Со одвратнион на клупа и таа победа против Њукасл минатото коло што ја имаа, слободно нека отпаднат.

Gud jib Everton.

W

wicked_1

Гостин
a jas mislam deka ne si i ti siguren koga pisuvas na forum... posto da trgneme po obratnata logika ajde ti najdi mi nekade izjava ili nesto slicno deka igrite na celzi od ovaa sezona se slucajni i deka tvojot skapocen murinjo nema nikakva odgovornost za toa?

da igracite se tie sto igraat no treneeot ima odgovornost dq go vodi timot i da sozdade atmofsfera za igra.
Ок ај пак ќе пробаме, не бива да иде по обратна логика, оти тоа самото по себе си нема логика.
Ти и уште мал милион сте убедени дека Мурињо имал некакви кавги со играчите, имало бунтови итн.
Здравата и проста логика повеќе збори дека не е така, а по твојата глупава логика - да излегуваат играчите еден по еден и да зборат дека се немаат карано, е у најмала рака ретардирано да го очекуваш... тоа е непрофесионално од една страна и се коси со правилата на клубот.

Значи збориме за тоа дали имало кавги или не, а не кој е виновен за лошата форма, ти сам си го однесе муабетов у пм пошто сам сфати дека тресеш глупости.
Ако те интересира што јас мислам, јас сметам дека Мурињо е во најголем дел крив, но од аспект на тоа што сметаше дека не му требаат нови играчи, не направи на време подобри трансфери, и не смени формација у многу наврати.

a ako tvrdis deka ovoj celzi e onoj istiot od lani so istite igraci (koi kako sto tvrdis ne se zamereni so trenerot pa ete ne se na klupa, nitu na transfer lista, tuku igraat prva postava) togas ocigledno si samo eden zaslepen i napalen navivac na murinjo namesto na celzi. se kladam utre da sedni trener vo mancester ke zaboravis koj e i sto e ovoj klub tuku ke plukas po site sto go napagjaat mancezter (citaj murinjo).

ajde sega pak udri mi nekoj citat bez veza kolku samo da se najdis vo muabet...

btw. pak mislenjeto nema da go smenam deka specijalniot e kriv za segasnata situacija vo klubot koj go sakam mn povekje od nekoj samobendisan trener ili nekoj koj stanal nivni "navivac" od pred 2 meseci...

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
Овие шизофрени мислења незнам од каде ги извади, јас не тврдам никаде ништо, ти сам си заклучи дека сум заслепен мурињо фан, анти-челси фан, soon to be манчеЗтер фан, итн итн... :pos:

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.494
Поени од реакции
10.253
Па Мурињо е актуелен и за него ќе се збори. Истово беше со Роџерс лани, со Мојс преклани итн итн. Нормална последица е и сеирот и замарањето.
Ајде ајде ќути таму искомплексирана си од Челзи и повеќе се радуваш на неуспех на Челзи, отколку на успех на МанУтд.

До оваа сезона нејкев да отпаднат Њукасл, Сандерленд и Астон Вила, ама не бива мртви се и еден Бурнемаунт се подобри од нив, срамота. Ега сите три да отпаднат вај година.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
И јас сум да отпаднат баш овие три екипи. Свеж рестарт од Чемпионшип од време на време е добредојден, ене Кристал Палас на пример се добар знак. Само лошото е што КПР пак ќе влезат :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom