Фан Клуб: Интер

На Беса му заврши позајмницата во Болоња,е сега не знам дали е вратен назад.

Најново име за џокер од клупа Гереро од Коринтијанс.абе манете ми се,пуштете се во потера по Габиадини и ај у пичку материну више,барем Икарди ќе има здрава конкуренција во напад и ако две утакмици одигра лошо,одма Габиадини улетува место него да гризе за стартно место.
Мислам кога веќе излегоа такви шпекулации.

А и со левиот бек преку курац више,дај земете го Вршаљко и да завршиме со сагата,матер ви ебам.Кога веќе сте неспособни да ги продадете непотребните играчи и да донесете тоа што највеќе треба.

Ете и со Перишиќ било договорено се,но се чекало прво на продажба на Шакири.
А наводно ако со Перишиќ се изјаловела работата,ќе се тргнело по Ламела.

Абе аман значи аман,аман

Дечко, Ламела пред Перишич ко из шале!

Од кај излезе сеа пријателскава со Ал Ахли 1-1 сме губеле и Јоветиќ во 90 дал гол за 1-1[DOUBLEPOST=1438809281][/DOUBLEPOST]Прво полувреме коа сме губеле: INTER (3-5-2): Handanovic; Murillo, Medel, Juan Jesus; Shaqiri, Guarin, Kovacic, Kondogbia, Manaj; Palacio, Icardi.

Vtoro koa sme izramnile INTER (3-5-1-1): Carrizo; Andreolli, Ranocchia, Santon; Montoya, Brozovic, Gnoukouri, Dimarco, D'Ambrosio; Nagatomo; Jovetic.[DOUBLEPOST=1438809361][/DOUBLEPOST]

Гледајќи според формацијата од прво полувреме играл со тројца во одбрана Медел, Муриљо и Хесус... А Шакири го играл ко офанзивен бек хахахаха. Јас не знам од кај кур му текна сеа 3 4 3 да игра

Се се, само не ми е јасно што кур пробува овој Манчини со формацииве. Со овој тим друг нормален тренер ќе згази. Ај ќе разберам си проубва нешто ова е тренинг пријателска, не е ни официјална ама пак...

Кога играме со Билбао?

Не е лошо Манчини да го извади најдоброто во тој натревар...

--------------ханданович--------------
монтоја--Миранда--Мурило--Сантон
Гуарин-------Ковачич-------Кондогбиа
Јоветич--------Икарди--------Шакири

Не мора 4-3-3, може и со 4-3-1-2 или 2-1...

Кога играме со Билбао?

Не е лошо Манчини да го извади најдоброто во тој натревар...

--------------ханданович--------------
монтоја--Миранда--Мурило--Сантон
Гуарин-------Ковачич-------Кондогбиа
Јоветич--------Икарди--------Шакири

Не мора 4-3-3, може и со 4-3-1-2 или 2-1...

За два дена играме со Билбао, значи на осми. Инаку и јас мислам дека ова е најдобриот состав кој го имаме моментално.

Дечко, Ламела пред Перишич ко из шале!

Го подрече Перишиќ,му нашле проблеми во некоја нога од некоја повреда и стопиран е,па сеа се идело на Габиадини.

Ако се верни овие шпекулации

Го подрече Перишиќ,му нашле проблеми во некоја нога од некоја повреда и стопиран е,па сеа се идело на Габиадини.

Ако се верни овие шпекулации
Извор :) ?

по можност не вруток :)

Извор :) ?

по можност не вруток :)

Па види од кај извира Рио Негро,е тој извор.

На мобилен прочитав прееска,ако го најдам линкот ќе го пуштам,набрзинка прочитав

Па види од кај извира Рио Негро,е тој извор.

На мобилен прочитав прееска,ако го најдам линкот ќе го пуштам,набрзинка прочитав
Море ако те фатам :D

Мајтап на страна баш ме интересира знам од прилика кој на твитер се релевантни во генерала, реков да не има некој нов излезен или да не го знам посебно за интер и милан да го следам :)

Има шпекулации дека Сити се замешува за Перишиќ, демек нуделе 50 милиони за него, мада не верувам дека баш толку пари ќе фрлат за него, за уште некој милион може Де Брајн. (Знам дека не играат на иста позиција, ама пак мн пари се тоа).
Што знам, ја би Шаќири да игра, има многу да покаже и верувам во него, но мора да се донесе уште една замена за Икарди што ќе влага од клупа, ех..каква замена беше Круз на времето..:cuc: Џокерот од клупа!
Мислам дека најранливи сме во нападот, со средување на тоа ќе имаме некој солиден состав.

Има шпекулации дека Сити се замешува за Перишиќ, демек нуделе 50 милиони за него, мада не верувам дека баш толку пари ќе фрлат за него, за уште некој милион може Де Брајн. (Знам дека не играат на иста позиција, ама пак мн пари се тоа).
Што знам, ја би Шаќири да игра, има многу да покаже и верувам во него, но мора да се донесе уште една замена за Икарди што ќе влага од клупа, ех..каква замена беше Круз на времето..:cuc: Џокерот од клупа!
Мислам дека најранливи сме во нападот, со средување на тоа ќе имаме некој солиден состав.
Не не, Сити ќе атакува на Де Брујне а со тоа Волфсбург ќе го стопира трансферот на Перишиќ.

Не не, Сити ќе атакува на Де Брујне а со тоа Волфсбург ќе го стопира трансферот на Перишиќ.

Денеска CDS излезе со информација дека можно е Шаќири да остане во Интер, бидејќи Волзбург бара 20М за Перишич, Интер од друга страна понудил 15М и тоа со бонуси плус на рати. :)

Денеска CDS излезе со информација дека можно е Шаќири да остане во Интер, бидејќи Волзбург бара 20М за Перишич, Интер од друга страна понудил 15М и тоа со бонуси плус на рати. :)
Па и нека остане кој кур. Само Манчини дебилот требаше да го игра на пријателските па ако си иде нека си иде, не може вака без утакмици и после ќе му сере на курот.

Ме нервираат мене копилињата Андреоли, Нагатомо мртваците што им е кажано дека мора да си идат, овој првиот ја одбил Болоња сакал да остане и да се бори за место. Со кој ќе се бориш бе да ти ебам тоа коцкастата фаца.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom