Фан Клуб: Интер

И сеа сме тенки?
А не сме?
Икарди,Паласио и Јовче?
Кај конкурентот за титула - Манџо,Дибала,Мората,Заза,Љоренте,Коман...[DOUBLEPOST=1439042389][/DOUBLEPOST]
Дибала у Јувентус ќе биде невиден FLOOOP. 40 милиони рокнаа ништо нема да покаже.
Од каде бе волку знаење бе Даре бе...
Свака част богами!

А не сме?
Икарди,Паласио и Јовче?
Кај конкурентот за титула - Манџо,Дибала,Мората,Заза,Љоренте,Коман...[DOUBLEPOST=1439042389][/DOUBLEPOST]
Свака част богами!

Ти текнува на Хуан Итурбе ''ѕверот'' што Рома и Јувентус се потепаа да го земат? Брз Аргентинец, одличен дриблер? Што немаше дадено нешто мн мн голови ама мн ветуваше? Дибала у Палермо колку голови даде?

Или ти процени одма по Супер Купот?

Ти текнува на Хуан Итурбе ''ѕверот'' што Рома и Јувентус се потепаа да го земат? Брз Аргентинец, одличен дриблер? Што немаше дадено нешто мн мн голови ама мн ветуваше? Дибала у Палермо колку голови даде?
13 ,а и не е битно тоа.Детето знае ептен да игра со топка,коа слушнав дека јуве го договорија уште у мај месец,ке пукнев од мука.Го пратев,малиот изгази за палермо лани,асистенции,дриблинзи,милина играч со 21 година.Еве и на супер купов само што влезе се виде колку е саат

13 ,а и не е битно тоа.Детето знае ептен да игра со топка,коа слушнав дека јуве го договорија уште у мај месец,ке пукнев од мука.Го пратев,малиот изгази за палермо лани,асистенции,дриблинзи,милина играч со 21 година.Еве и на супер купов само што влезе се виде колку е саат

Добро јас кажав 40м ти кажа 13м, тука е најточно http://www.transfermarkt.com/paulo-dybala/profil/spieler/206050. 32 милиони имаат дадено, според мене ќе биде подпросечен играч, ама ќе покаже сезоната, ќе правиме муабет.

Исто и Итурбе беше '' тој малиот играч многу добар со топка, дриблинзи, милина и 21 година'' се спичкаа 25м на него и ништо не покажа.

13 веројатно мислеше на голови , а не милиони евра. Почеток е на сезона и вакви избрзани заклучоци не е во ред.

Добро јас кажав 40м ти кажа 13м, тука е најточно http://www.transfermarkt.com/paulo-dybala/profil/spieler/206050. 32 милиони имаат дадено, според мене ќе биде подпросечен играч, ама ќе покаже сезоната, ќе правиме муабет.
13 гола има дадено,тоа беше одговор на твоето прашање колку голови дал.Инаку го платија нешто помалку од ние џефри

Или ти процени одма по Супер Купот?
немора ништо тоа да значи бе другарче, секој си е различна приказна.... неможеш да кажеш за дибала дека ќе биде ист како итурбе.
или пак ист човек е дибала со итурбе? става некоја маска и игра и за рома и за јуве, а се вика балаш џуџак? :O
а и една сезона немора да значи дека е флоп, може ќе се разигра оваа сезона

сигурно ти истово си го мислел и за меси кога се појавил и агуеро... работава е ги мразам брзите аргентинци што одлично дриблаат

13 гола има дадено,тоа беше одговор на твоето прашање колку голови дал.Инаку го платија нешто помалку од ние џефри
Освен ако не работиѓ у Јувентус па знаеш точно како го платиле јас си стојам на официјалната цена, кога сме кај статистиката Итурбе во Верона даде 8 голови на 30 натпревари овој во Плаермо на 36 дал 13, тука се со бројките... Спред мене ќе биде тежок FLOOOP[DOUBLEPOST=1439043700][/DOUBLEPOST]
немора ништо тоа да значи бе другарче, секој си е различна приказна.... неможеш да кажеш за дибала дека ќе биде ист како итурбе.
или пак ист човек е дибала со итурбе? става некоја маска и игра и за рома и за јуве, а вика балаш џуџак? :O
а и една сезона немора да значи дека е флоп, може ќе се разигра оваа сезона

сигурно ти истово си го мислел и за меси кога се појавил и агуеро... работава е ги мразам брзите аргентинци што одлично дриблаат

Не работава е ќе се појави ситен Аргентинец што знае да дрибла и сите мислат дека е Меси или Агуеро... Еве ти го Итурбе, Зарате, Пиати, Пероти сега и новиот Меси ''Dibala''. За Меси се знаеше уште коа влезе да игра у Барселона почна да игра на највисоко можно ниво.

Но еве ќе почекаме да почне сезоната па ќе видиме...

А не сме?
Икарди,Паласио и Јовче?
Свака част богами!
Полека малце, уште двајца напаѓачи ќе се донесат. А и вака ниеден од напаѓачите на Јуве не е боље од Икарди и Јоветиќ.
Не ме смеј Заза, Коман, Љоренте.

Исто и Итурбе беше '' тој малиот играч многу добар со топка, дриблинзи, милина и 21 година'' се спичкаа 25м на него и ништо не покажа.
Знајш дека Итурбе (онај од Верона ) и Дибала се скроз различни играчи така? Дибала денес изигра одлично во 20 мин кои му беа доделени и даде гол :)

Итурбе се портпира на брзина додека Дибала на техника и ако си ги гледал барем примерите досега има одлична визија и неверојатно добар пас и во простор, и краток и долг.

Знајш дека Итурбе (онај од Верона ) и Дибала се скроз различни играчи така? Дибала денес изигра одлично во 20 мин кои му беа доделени и даде гол :)

Итурбе се портпира на брзина додека Дибала на техника и ако си ги гледал барем примерите досега има одлична визија и неверојатно добар пас и во простор, и краток и долг.
Ќе покаже сезоната не може сеа по тој гол Погба на тацна што му го намести да се каже дека е полн погодок, ќе правиме муабет нека почне сезоната, да не биде после Заза да му фати место...

Ќе покаже сезоната не може сеа по тој гол Погба на тацна што му го намести да се каже дека е полн погодок, ќе правиме муабет нека почне сезоната, да не биде после Заза да му фати место...
Така де, ќе си кажи сезоната ама споредбата не ти беше на место. Можиш секој трансфер да го споредиш со некој флоп едноставно глупо е. Можно е се да испадни али досега Дибала не дал никаков знак дека ќе биде флоп баш на против.[DOUBLEPOST=1439044732][/DOUBLEPOST]
Полека малце, уште двајца напаѓачи ќе се донесат. А и вака ниеден од напаѓачите на Јуве не е боље од Икарди и Јоветиќ.
Не ме смеј Заза, Коман, Љоренте.
За Икарди се согласвам дека е играч од калибар иако е ѓубре од карактер шо не би ме интересирало дури дава голови.
Али Јоветич не е во таја класа мн назади после повредите и трансферот во Сити и последната сезона во Фиорентина.

За Икарди се согласвам дека е играч од калибар иако е ѓубре од карактер шо не би ме интересирало дури дава голови.
Али Јоветич не е во таја класа мн назади после повредите и трансферот во Сити и последната сезона во Фиорентина.
Oд кај тоа дека е ѓубре од карактер? Баш е мирен и прибран откога му се роди девојчето. Икарди е машина и искрено ме заболе кур каков е надвор од теренот се додека трпа по 20 гола у сезона и не праи никакви проблеми у клубот. И Гигс 20 години ја дупеше снаа му и Тери ја трескаше на Бриџ жена му па ене ги едни од најдобрите играчи на Островот у историја.

Јојо 2-3 сезони газеше у Виола, и у Сити не беше воопшто лош кога играше, само не му одговараше Англија многу многу, очекувам од него да ја врати старата форма од Италија кога газеше тука.

Кај вас, Коман, Заза и Дибала се уште не докажани играчи на повисоко ниво, Манџо е просечен напаѓач иако го ценам многу а Мората е страшен потенцијал тука нема дилеми.

Горе доле ист ние нападот, тука негде се со тоа што кај нас се очекува уште 2ца напаѓачи, Габијадини се шпекулира и Перишиќ/Шакири ќе видиме.[DOUBLEPOST=1439045786][/DOUBLEPOST]
11855826_10207482700928833_1440885210973001232_n.jpg

Последно уредено од модератор:
Дибала е готов производ, малку е веројатно дека нема да успее во Јувентус.

Јувентус е сеуште класа пред нас, посебно во нападот.
Средниот ред треба да профункционира со Ковачич, Кондогбиа, Гуарин, Ернанес, Медел...
Одбраната исто е ок со Миранда, Мурило па и Ранокиа со такви соиграчи мислам дека ке покаже многу повеќе. Еден офанзивен лев бек и треба да бидеме задоволни.

Без 2 добри засилувања во нападот нема да бидам задоволен. Пишав и пред некој ден, ако замине Шакири да се купат Перишич(иако не е по мој вкус играч) и Лавеци, па дури тогаш може да се каже дека е направена одлична работа на трансфер пазарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom