Фан Клуб: Интер

Е што му фали на првиот тим. Уште да се реши сагата Шакири-Перишиќ и по можност уште еден лев бек да се донесе, глеам сеа Додо почнал да тренира.

И ова за клупа т.е за резервен напаѓач на Икарди не е приоритет, ќе се донесе до крај на лето сигурно.

Хахах немој така, секогаш фали нешто. Доколку не фали значи е идеален, да не мислиш дека имаме идеален тим? :D

Не знам али овај сеуште не е тој Интер кој јас го сакам и кој треба да биди! Ветува, али не гарантира!
Како и да е, имаме праено муабет многу пати за ова, не би сакал повторно погрешно да се разбереме. ;)

И ковачиќ не му одговарал на манчини, ќе го ставал на трансфер листа.
Од фб прочитсв ама стварно не ми се бендисува работава, дали има проблем со дисциплината кај играчиве или овај апла е забеган

Тешко за Ковачич, најверојатно е тешка шпекулација, неколку пати потенцира Манчини дека тој ќе биде еден од главните играчи, и нема теорија да се продава на неколку недели пред старт на сезона, плус еден од најдобрите играчи на припремите ни е, креираше шанси, само нападов утна, пример 100% шанса на Икарди против Галата.

Кој не му отиде на Манчини у сред Милано да го влече за тоа пајажината ја Џонтра да не се викам1

Мело ке биде замена за Ковачич.

Шала на страна, склопивме солидно тимче. Уште нападот да се засили и еден лев бек, може да се смета за успешен трансфер период.

Има многу шпекувации засега. Перишич најверојатно доаѓа и еден од Мертенс, Каљехон или Лавеци па ако сака и Бенитез енка се врати на клупа ке се пласираме во лига на шампиони!

Vidic maka macel so hernija so meseci i meseci, bil na tretmani ne pomognalo nisto i izgleda ke ide pod noz sto znacelo pauza od 5 meseci, barem nema da si ide ali u sekoj slucaj steta za nego ko igrac no jedina dobra rabota od ova e sto sigurno ke ostane tuka, od nego mnogu mozat da naucat murilo, juan i ranokija.

Posledno ime sto se spomnuva za napadot e Gabijadini, moja ogromna zelba uste od lani ali zavrsi kaj krofnata u Napoli, go sakav i pred Shakiri tuka i cudno mi e sto vo Napoli ne dobiva golemi shansi, ama mislam deka nema da nasednat na ova golem talent e i super igrac, ke izgubat dosta na dolgorocen plan ako go dadat, pogotovo u Inter, daj boze da se izdesi na krajot ova.

Vidic maka macel so hernija so meseci i meseci, bil na tretmani ne pomognalo nisto i izgleda ke ide pod noz sto znacelo pauza od 5 meseci, barem nema da si ide ali u sekoj slucaj steta za nego ko igrac no jedina dobra rabota od ova e sto sigurno ke ostane tuka, od nego mnogu mozat da naucat murilo, juan i ranokija.

Видиќ најмалце 6 месеци е аут, јас незнам како тоа ќе научат нешто од него другите дефанзивни играчи кога он нема да е тука до полусезона, случајно да не мислиш ќе им даде приватни часови по теорија?! Видиќ беше на излезна врата од Интер, со ова повреда сигурно ќе остане во тимот и ќе цица од буџетот 3М евра плата, а нема ни да заигра до крајот најверојатно, така да ова е супер! :tapp:

Видиќ најмалце 6 месеци е аут, јас незнам како тоа ќе научат нешто од него другите дефанзивни играчи кога он нема да е тука до полусезона, случајно да не мислиш ќе им даде приватни часови по теорија?! Видиќ беше на излезна врата од Интер, со ова повреда сигурно ќе остане во тимот и ќе цица од буџетот 3М евра плата, а нема ни да заигра до крајот најверојатно, така да ова е супер! :tapp:
zasto da ne, soveti za postavuvanje, startovi i slicno, baska tuka mu e dejo dobri drugari se, vidic spored mene e eden od najdobrite defanzivci sto izlegle u 21viov vek, samo neznam kolku e kadaren da bide neciv mentor, a dobro bi bilo da e. Ranokija sekako treba da uci od nego, pocnuvajki od mentalitetot negov koj e analogen na edno prokleto pussy.

Мене едно не ми е јасно, што се случи со Даниел Бесса нели тој беше најдобар во малдинците коа освоија и ЛШ. Tолку ли не успеаа да извадат еден играч од таа генерација

zasto da ne, soveti za postavuvanje, startovi i slicno, baska tuka mu e dejo dobri drugari se, vidic spored mene e eden od najdobrite defanzivci sto izlegle u 21viov vek, samo neznam kolku e kadaren da bide neciv mentor, a dobro bi bilo da e. Ranokija sekako treba da uci od nego, pocnuvajki od mentalitetot negov koj e analogen na edno prokleto pussy.

Ранокија нема да го научат и 100 Видиќа покрај него, дај не ме дупи сеа, толку му се можностите, нема простор веќе за напредок од него, од ова што е сега само полошо може да биде, веруј ми. Инаку во никој случај не е добро повредата на Видиќ за Интер погоре ти објаснив зошто тоа е така. Видиќ дојде во погрешно време во Интер, требаше едно 2 години порано, освен тоа од тоа што го покажа на теренот сигурно заслужуваше повеќе минутажа, на сметка на жабарот се разбира.

Мене едно не ми е јасно, што се случи со Даниел Бесса нели тој беше најдобар во малдинците коа освоија и ЛШ. Tолку ли не успеаа да извадат еден играч од таа генерација

Барди (Еспањол)​

Мбаје(Болоња)-Бенедети(јебемлига)-Бјанкети(исто)-Бираги(Киево)

Данкан (Сасуоло)​

Романо(3та лига) - Крисетиг (Болоња)​

Беса (Болоња лани играше, кујзне дали останал)​

Лонго (Фросиноне) - Ливаја :cool: (Рубин)​

На Беса му заврши позајмницата во Болоња,е сега не знам дали е вратен назад.

Најново име за џокер од клупа Гереро од Коринтијанс.абе манете ми се,пуштете се во потера по Габиадини и ај у пичку материну више,барем Икарди ќе има здрава конкуренција во напад и ако две утакмици одигра лошо,одма Габиадини улетува место него да гризе за стартно место.
Мислам кога веќе излегоа такви шпекулации.

А и со левиот бек преку курац више,дај земете го Вршаљко и да завршиме со сагата,матер ви ебам.Кога веќе сте неспособни да ги продадете непотребните играчи и да донесете тоа што највеќе треба.

Ете и со Перишиќ било договорено се,но се чекало прво на продажба на Шакири.
А наводно ако со Перишиќ се изјаловела работата,ќе се тргнело по Ламела.

Абе аман значи аман,аман

Барди (Еспањол)​

Мбаје(Болоња)-Бенедети(јебемлига)-Бјанкети(исто)-Бираги(Киево)

Данкан (Сасуоло)​

Романо(3та лига) - Крисетиг (Болоња)​

Беса (Болоња лани играше, кујзне дали останал)​

Лонго (Фросиноне) - Ливаја :cool: (Рубин)​
Па у Болоња играл 29 натпревари од кои еден гол и една асистенција во просек по 50мин. играл. Добро не е лошо со настапи ама слаб ефект имал само еден гол и една асистенција во сериа Б.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom