Фан Клуб: Интер

Изгледа Перишич ќе го спаси Манчини сезонава што доаѓа.

Веќе неможеме да збориме како ова се само пријателски натпревари бидејќи на 4 натпревари, ниеден постигнат гол, тоа веќе кажува нешто, не дај боже ова серија да ни се повтори и во лига.(n)

Супер подготовки за Манчини, после Карпи у шанса не му влегоа главните напаѓачи, изборов на пријателски му е дефектен, боље да продужеа со второразредни екипи за да се распуцаат отколку вака со појаки противници, али ке оставам на тоа дека се подготовки, резултатите се секундарни.

Него сеа до Аталанта имаат уште нешто пријателски или јок ?
На 12ти се игра Тим трофео и после мислам дека со Атлетико се игра или трипам нешто.

Интересна шпекулација :)

Јувентус повторно тргнува по Гуарин. Го нудат Љоренте како замена.

Би прифатил без размилување, и Ранокиа како подарок ке им го дадам.

Abe I Kovacic I Ikardi da im gi dademe ako ne. Koe e toa drvo Ljorente be? Kakva razmena za nego kakvi bakraci, takvi gomna ne mi trebaat vo tim.

Ako sakaat glava za glava so govedoto ranko,so 2 race bi potpishal

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Се шпекулира за размена со Гуарин. ТОа со Ранокиа беше само шала.

Љоренте е класа напаѓач, а нападот ни е најголем проблем. Ако не му тргне на Икарди или нејдај боже се повреди немаме друга опција.

Се шпекулира за размена со Гуарин. ТОа со Ранокиа беше само шала.

Љоренте е класа напаѓач, а нападот ни е најголем проблем. Ако не му тргне на Икарди или нејдај боже се повреди немаме друга опција.

Сериозен си? o_O

Сериозен.
Во Јувентус конкуренцијата е преголема, затоа така лесно се откажуваат од Љоренте. Има 30 години, што значи уште најмалку 2-3 добри сезони.

Види ги само бројките, и само со кои клубови го поврзуваат моментално па ке ти биде јасно за каков играч станува збор.

А кур ми е Љоренте, ист тип на напаѓач како Икарди. Ни треба некој што знае повеќе со нозе да игра, некој као Дениз или Кваљарела.

Сериозен.
Во Јувентус конкуренцијата е преголема, затоа така лесно се откажуваат од Љоренте. Има 30 години, што значи уште најмалку 2-3 добри сезони.

Види ги само бројките, и само со кои клубови го поврзуваат моментално па ке ти биде јасно за каков играч станува збор.

Не во ред тоа, Љоренте е добар, но класа... мислам дека претера.

Не стварно... со ова "класа" некако сите ми претерувате! :P
Не драпајте, се знае кои се класи.

А кур ми е Љоренте, ист тип на напаѓач како Икарди. Ни треба некој што знае повеќе со нозе да игра, некој као Дениз или Кваљарела.

Некој како нив - да, али тие не!!! :D

Не во ред тоа, Љоренте е добар, но класа... мислам дека претера.

Не стварно... со ова "класа" некако сите ми претерувате! :P
Не драпајте, се знае кои се класи.

Некој како нив - да, али тие не!!! :D
Зашто не бе. Дениз како убаво ќе ви легне не се си свесен. Башка диреткна замена за Икарди ќе биде и ќе може да го замени кога ќе треба да одмара. Од клупа може 10тина гола да даде. Што и е повеќе од солидно. Башка и нема да кошта многу.

Зашто не бе. Дениз како убаво ќе ви легне не се си свесен. Башка диреткна замена за Икарди ќе биде и ќе може да го замени кога ќе треба да одмара. Од клупа може 10тина гола да даде. Што и е повеќе од солидно. Башка и нема да кошта многу.

Абе стари40к е да го ебам... :(
Ок зависи од условите, ако е џабе оти да не, добра клупа би бил.

Јас сепак сум за нешто друго :( 5-6 години помладо.

Во ред зависи што бараме, клупа или прва... :)

Па тие се тие играчи што се поврзуваат како замена за Икарди, значи некој што ќе сака да седи на клупа и да изигра некои 10 утакмици во сезоната. Пошто ако седне Паласио на клупа тој ќе биде напаѓачот што прв ќе влага во игра па после новиот, затоа некој од Дениз, Кваљарела, Пинила и ним слични играчи што нема да се бунат и ќе сакаат пред крај на кариера да поиграат за Интер.
Мислам дека се разбираме.[DOUBLEPOST=1438603861][/DOUBLEPOST]@Syn еве за пријателските, The Nerazzurri will train in Alto Adige until Saturday 8 August, when they meet Athletic Bilbao in a friendly at Parma's Stadio Tardini.

Билбао биле а не Атлетико. :D
После Тим Трофејот ќе се игра и со Ал Ахли пријателска.

Последно уредено од модератор:
Па тие се тие играчи што се поврзуваат како замена за Икарди, значи некој што ќе сака да седи на клупа и да изигра некои 10 утакмици во сезоната. Пошто ако седне Паласио на клупа тој ќе биде напаѓачот што прв ќе влага во игра па после новиот, затоа некој од Дениз, Кваљарела, Пинила и ним слични играчи што нема да се бунат и ќе сакаат пред крај на кариера да поиграат за Интер.
Мислам дека се разбираме.

Епа не сум сугирен дека ќе сакаат со по еден или два настапи во цела сезона ...:vrtioci: Како што кажав, доколку е така... измислена клупа се, јас лично имам голем респект конкретно за Дениз, човекот редовно не колка и има голем голгетерски осет.

Но од друга страна смешно е што ние сеуште првиот тим го немаме средено како што треба, а сеа клупа правиме.
Не сум во право? ;)

Епа не сум сугирен дека ќе сакаат со по еден или два настапи во цела сезона ...:vrtioci: Како што кажав, доколку е така... измислена клупа се, јас лично имам голем респект конкретно за Дениз, човекот редовно не колка и има голем голгетерски осет.

Но од друга страна смешно е што ние сеуште првиот тим го немаме средено како што треба, а сеа клупа правиме.
Не сум во право? ;)
Е што му фали на првиот тим. Уште да се реши сагата Шакири-Перишиќ и по можност уште еден лев бек да се донесе, глеам сеа Додо почнал да тренира.

И ова за клупа т.е за резервен напаѓач на Икарди не е приоритет, ќе се донесе до крај на лето сигурно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom